Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ!



Απεβίωσε το μεσημέρι της Κυριακής 10/1/2016, σε ηλικία 61 ετών, ο Άγγελος Θηβαίος, πρώην πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας, πρώην γενικός γραμματέας, πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής και ιδρυτικό μέλος της ΕΠΣΑΝΑ.
Ο Άγγελος Θηβαίος ήταν ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας και μέγας φίλαθλος του ποδοσφαίρου. Υπηρέτησε με μεγάλη πίστη την ιδέα του Κεραυνού Κερατέας, κατακτώντας με την δημοφιλή ομάδα τίτλους και διακρίσεις Πανελλήνιου βεληνεκούς (κυπελλούχος ερασιτεχνών το 2005).
Τους τελευταίους μήνες υπέφερε από την γνωστή ανίατη αρρώστια, που τον οδήγησε στον οδυνηρό θάνατο. Αφήνει πίσω του την σύζυγο και τα παιδιά του, στους οποίους ευχόμαστε από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στον Άγιο Δημήτριο Κερατέας στις 3 μ.μ την Δευτέρα 11/1 και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο Κερατέας. 

* Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλης Τσίκλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του αγαπημένου του φίλου Άγγελου Θηβαίου, με τον οποίο υπήρξαν ιδρυτικά μέλη της ΕΠΣΑΝΑ: «Ο Άγγελος Θηβαίος ήταν ένας πατριώτης. Τίμησε την πατρίδα μας, τον τόπο του, την ομάδα και το άθλημα που αγάπησε. Και φυσικά την οικογένειά του προς την οποία εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια. Αντίο αγαπημένε μου φίλε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money