Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–2


Το 1-0 με την κεφαλιά του Γεραγωτέλλη

Χωρίς να κουρασθεί ιδιαίτερα, η Θύελλα πέρασε νικηφόρα από την Κερατέα με νίκη 2-0 επί του γηπεδούχου Κεραυνού, που είχε απουσίες… Ήταν σημαντική η νίκη αυτή, γιατί στην κούρσα διεκδίκησης του τίτλου, το παιχνίδι στην Κερατέα είναι πάντοτε κομβικό.
Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο 20λεπτο, με αποτέλεσμα η εικόνα της αναμέτρησης να έχει πολύ λίγα στοιχεία αναφοράς. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και η εδαφική υπεροχή που διατήρησαν, ήταν ανούσια και πέρασε ανεκμετάλλευτη. Πάντως, στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου ο Κεραυνός είχε 3 καλές ευκαιρίες με τους Μπρότσι, Μπαξεβάνη και Κρυεμάντι, που λίγο έλειψε να σκοράρουν και να πάρει άλλη τροπή το ματς.
Στο 3’ ο Κρυεμάντι εντός μικρής περιοχής βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πάντο, αλλά το σουτ έπιασε αέρα. Στο 6’ κόρνερ του Ζέκιο, έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 11’ κτύπημα κόρνερ του Χαρακτίδη στο πρώτο δοκάρι, όπου πετάχθηκε ο ψηλός Γεραγωτέλλης και «κάρφωσε» τον ανήμπορο να αντιδράσει Χαντζάρα (0-1).
Στο 19’ σε σέντρα από πλάγια του Ζέκιο, έδιωξε προσωρινά την μπάλλα ο Χαντζάρας, που κατέληξε στον Βαζέχα, ο οποίος πλάσαρε. Η μπάλλα είχε περάσει την γραμμή τέρματος όταν την έδιωξαν οι αμυντικοί του Κεραυνού. Η διαιτητής άργησε να σφυρίξει για κάποια δεύτερα, με την υπόδειξη όμως του Καραθανάση, πήγε στην σέντρα (0-2).
Στο 23’ είχαμε δοκάρι σε κτύπημα φάουλ του Ντε Ντέους. Στην επιστροφή της μπάλλας επιχείρησε δυνατό σουτ ο Μπρότσι, αλλά μπλόκαρε ο Πάντος. Στο 27’ κόρνερ του Ντε Ντέους στο πρώτο δοκάρι, έδιωξε με κεφαλιά ο Γεραγωτέλλης. Μετά το 30’ το ματς ατόνησε.
Στο 42’ σέντρα του Βαζέχα στην πλάτη της άμυνας του Κεραυνού, βρήκε ξεμαρκάριστο τον Λευτ. Παπαδόπουλο, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Χαντζάρας. Στο 57’ κτύπημα φάουλ του Σεΐντι, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από το 60’ βελτιώθηκε η απόδοση του Κεραυνού. Στο 70’ ο Στ. Μπαξεβάνης στόπαρε και σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 71’ σουτ του Μπρότσι άουτ από την μεγάλη περιοχή. Στο 88’ ο Χαρακτίδης μέσα από την μεγάλη περιοχή, σούταρε πάνω στον Χαντζάρα.
Καλή η διαιτητής Ελένη Αντωνίου (Καραθανάσης, Γκόντα), σωστά δεν καταλόγισε πέναλτυ (στο 21’) σε πέσιμο -εκτός περιοχής- του Κρυεμάντι.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μπόντζος): Χαντζάρας, Μπρότσι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου (89’ Χελιώτης), Πρίφτης, Σεΐντι, Λιούμης, Κρυεμάντι, Ντε Ντέους, Μαγγανάς (46’ Στέργ. Μπαξεβάνης).
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Πάντος, Θωμ. Μπαξεβάνης, Στάφα (66’ Οικονόμου), Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης (81’ Ελ. Παπαδόπουλος ΙΙ), Ντούνης, Χαρακτίδης, Ανδρεαδάκης, Ελ. Παπαδόπουλος Ι, Βαζέχα, Ζέκιο (85’ Μουτζακάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money