Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–1


Φάση από τον αγώνα του α' γύρου

Ο καλύτερος Νικολακάκης ηττήθηκε γηπεδούχος από τον πιο πρακτικό Παλληνιακό! Η σωστή τακτική των φιλοξενουμένων και η αστοχία και επιπολαιότητα των γηπεδούχων, έκριναν το αποτέλεσμα.
Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Νικολακάκης διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά στα «τελειώματα» δεν είχε τύχη, αφού ο τερματοφύλακας Αραχωβίτης έδειξε τα πλούσια προσόντα του κι απεσώβησε αρκετές δύσκολες καταστάσεις για την εστία του. Η νίκη του Παλληνιακού έχει μεγαλύτερη αξία, γιατί η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Όμως, όσοι αγωνίσθηκαν διέθεταν πάθος και μεγάλη διάθεση…
Στο α’ ημίχρονο ο Νικολακάκης ήταν κυρίαρχος, πίεσε ασφυκτικά και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες. Οι επεμβάσεις του Αραχωβίτη έσωσαν τον Παλληνιακό!
Στο β’ μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε αλλά στο 58’ οι φιλοξενούμενοι σε αντεπίθεση πέτυχαν γκολ με τον Κούνα, που βρέθηκε τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα τον Κολλιάκη (0-1)! Στο υπόλοιπο 30λεπτο οι γηπεδούχοι απάντησαν με περισσότερη πίεση κι ευκαιρίες… Δύο δοκάρια είχε ο Παπιδάκης και απίθανες ευκαιρίες Καλλέρης, Πιτσούνης, Μουκάνης κι Εγιουρούμ.
Και οι δύο ομάδες στο τελευταίο 10λεπτο δεν είχαν δυνάμεις, αφού προέρχονταν από αγώνες Κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Λάμπρου.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Πανίδης, Νίκας (82' Τσαπανίδης), Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Τέρζιεφ (79' Μητσέας), Καλλέρης, Παπιδάκης (61' Σκούρας), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Μουκάνης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Αραχωβίτης, Μπούρας, Βλάχος (86' Τσούκας), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Κοβάνης, Δαραμούσκας, Κυριόπουλος (82' Μαυράκης), Πανακούλιας (46' Καστής), Κούσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money