Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣΑΝΑ: Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!



Οι επαγγελματίες παράγοντες που διοικούν την ΕΠΣΑΝΑ, τόλμησαν να μιλήσουν για σκοινί, στο σπίτι του κρεμασμένου! Με προκλητική ανακοίνωσή τους, γεμάτη μίσος και κακία προς όλους όσους λένε και γράφουν τα γεγονότα όπως ακριβώς συμβαίνουν, προφασίζονται ότι όλα είναι καλά στην Ένωση και αποκρύπτουν τις απίθανες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να συγκρατήσουν το κύμα δυσφορίας και αντίθεσης που επικρατεί απέναντί τους από τα σωματεία…
Όμως, ο Γιώργος Παπαμακάριος τους απαντάει στα ψέματα που ισχυρίζονται, με την γλώσσα της αλήθειας!
Σε δήλωση σχετικά με την επιχορήγηση της ΕΠΟ, τις σχέσεις με την Ομοσπονδία και τους αξιολογημένους διαιτητές, ο κ. Παπαμακάριος δίνει τις απαντήσεις του ως εξής:
«Φτάνουν πια τα ψέματα! Μας λένε ότι έχουν καλές σχέσεις με την ΕΠΟ. Ξέρουν που πέφτει η ΕΠΟ; Γιατί είναι ανεπιθύμητοι εκεί… Κι αυτό φαίνεται από το εάν η ΕΠΟ ορίζει παρατηρητές στην Γ' εθνική. Όσο για τους διαιτητές που παίζουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΟ, παίζουν γιατί εγώ τους ανέβασα κατηγορία, 30 τον αριθμό! Και όχι οι ψεύτες...
Σχετικά, τώρα, με την επιχορήγηση της ΕΠΟ των 4.000 ευρώ, τα χρήματα είχαν μπει στον λογαριασμό της Ένωσης πριν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης, αλλά για μια φορά ακόμη είπαν ψέματα ότι δεν τα είχαν πάρει, σε σχετική ερώτηση του κ. Μπέτση για την επιχορήγηση των τμημάτων υποδομών, που εμείς εδώ και τρία χρόνια είχαμε κάνει πράξη.
Προβάλλουν το προσωπικό τους συμφέρον, μόνον για να κρατήσουν τις καρέκλες τους! Και δεν είναι μόνο ψεύτες, είναι κι επικίνδυνοι… Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο πιο γρήγορα η Ένωση θα βρει τον δρόμο της. Αν έχουν φιλότιμο ας το κάνουν τώρα».

Η διοίκηση μειοψηφίας της Ένωσης (όπως απεδείχθη και στην έκτακτη Γ.Σ. που μόνοι τους συγκάλεσαν και οργάνωσαν), είχε νωρίτερα με ανακοίνωσή της προκαλέσει το «κοινό αίσθημα» με όσα υποστήριξε. Κατ’ αυτούς, τα «λασπολόγα δημοσιεύματα» είναι αυτά που δημιουργούν άσκοπες και άκαιρες διαμάχες. Όχι οι αποφάσεις του Δ.Σ. και των οργάνων της διοίκησης! Οδηγούμεθα από σκοπιμότητες, όσοι γράφουμε την αλήθεια και παραπληροφορούμε το αναγνωστικό κοινό μας! Δηλαδή, γράφουμε ψέματα, για θέματα καραμπινάτα, για τα οποία βουίζει ο τόπος… Τελικά, μόνον αυτοί κατέχουν και διαδίδουν την πραγματική αλήθεια; Αίσχος, ντροπή και όνειδος τους αξίζει. Οι συκοφάντες ομιλούν για συκοφαντία! Διαβάστε και «χαρείτε» επίπεδο:
«Για μία ακόμη φορά η παραπληροφόρηση από συγκεκριμένους κύκλους και site που μόνο καλό δεν κάνουν στην Ένωση και ίσως για προσωπικά τους οφέλη προσπαθούν να επηρεάσουν τα μέλη μας, συνεχίζουν να λασπολογούν και να οδηγούν την Ένωση σε άσκοπες και άκαιρες διαμάχες.
Για την αληθινή και έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι: Οδηγούμενοι από σκοπιμότητες διάφοροι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι κάνουν αυτό που δυστυχώς μόνο ξέρουν, να παραπληροφορούν και να νομίζουν ότι επηρεάζουν την κοινή γνώμη δημοσιεύοντας όχι μόνο ανακριβή στοιχεία αλλά και παραποιημένη την αλήθεια με κακοήθη σχόλια και μεγάλο λαϊκισμό…
Α) Η Ένωση επιχορηγήθηκε όπως όλες οι Ενώσεις με το ποσό των 4.000 ευρώ την Τρίτη 12/1/2016 και την Τετάρτη 13/1/2016 με το ποσό των 3.000 ευρώ για έξοδα οργάνωσης που είχε αναλάβει για την διεξαγωγή των αγώνων των μικτών ομάδων Νήσων.
Β) Σχετικά με την οικονομική ενίσχυση των σωματείων για τις διαιτησίες των υποδομών, όπως ανέφερε ο πρόεδρος στο τελευταίο συμβούλιο, έδωσε εντολή στον ταμία της Ένωσης να πραγματοποιήσει έναν απολογισμό εξόδων και εσόδων έως το πέρας της αγωνιστικής περιόδου, έτσι ώστε το πλεόνασμα που θα προκύψει να δοθεί στα σωματεία. Στην νέα πολιτική της Ένωσης είναι η μείωση των εξόδων… Αυτό εξάλλου διαπιστώθηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. όπου το κόστος της ετήσιας εκδήλωσης στο πολυτελέστατο κτήμα Λαζαρίδη ανέρχεται στο 1/2 του συνολικού κόστους των προηγούμενων εκδηλώσεων.
Γ) Η Ένωση δυστυχώς σύρεται στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με αίτηση (αρ. πρωτ. ΕΠΟ 40054/24.12.2015) κατά της από 11/11/2015 απόφασης της ΕΠΣΑΝΑ, που κατέθεσαν οι κ.κ. Ανδρέας Μπέτσης δημοσιογράφος και μέλος του διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και Θοδωρής Κοτσώνης με την ιδιότητα του δημοσιογράφου και διαχειριστή αθλητικής ιστοσελίδας με τον τίτλο «Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ», όπως αναφέρεται στο αίτημά τους, για ένα θέμα που για την Ένωση και τα σωματεία έχει λήξει μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε.
Δ) Σ’ όλο αυτό το διάστημα του σημερινού διοικητικού συμβουλίου, οι σχέσεις της ΕΠΟ με την Ένωση είναι άριστες και φιλικές. Οι προσωπικές επαφές του προέδρου κ. Αποστολίδη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη, είναι καθόλα φιλικές και εποικοδομητικές καθώς και με την ηγεσία της Κ.Ε.Δ. κάτι που είναι φανερό και από τους ορισμούς των διαιτητών μας στα πρωταθλήματά της. Όσον αφορά για τον μη ορισμό παρατηρητών αγώνων της Ένωσής μας στα πρωταθλήματα μόνο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο πρόεδρος ζήτησε διευκρινήσεις από πού προέρχεται αυτή η παρεμπόδιση και σύντομα το θέμα θα λυθεί.
Δεν θα ακολουθήσουμε τον κατήφορο της συκοφαντίας. Ο στόχος για την λειτουργία μιας νέας δυναμικής Ένωσης συνεχίζεται και στο τέλος τα αποτελέσματα να είστε σίγουροι ότι θα φανούν σε όλους μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money