Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΩΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝΑ



«ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ» Ο ΩΡΩΠΟΣ
Ο Ωρωπός συνεχίζει την ενδυνάμωση του ρόστερ του. Απέκτησε τον έμπειρο τερματοφύλακα Λου Όσμαν, που αποχώρησε από το Συκάμινο μετά από 8 ½ χρόνια επιτυχημένης θητείας!
Επίσης, επέστρεψε ο νεαρός Γιώργος Μπαλόκας από τις υποδομές της ΠΑΕ Ατρόμητος ως δανεικός.
Σύμφωνα με την διοίκηση του Ωρωπού, οι μεταγραφές θα συνεχισθούν!
Οι μέχρι τώρα 4 προσθήκες είναι οι Στεφανής, Όσμαν, Γιάννης Κανάρης (μικρός αδελφός του Νίκου, που αγωνιζόταν την περίοδο 2009-10 στην ομάδα), Μπαλόκας. Υπάρχει και μία αποχώρηση: Του Μάκη Φιλλή στον γειτονικό Αφιδναϊκό.
Τέλος, ο έμπειρος και ποιοτικός επιθετικός Τάσος Θάνος, θα επιστρέψει στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, μόλις αποθεραπευθεί από τον τραυματισμό του, για να βοηθήσει στον β’ γύρο του πρωταθλήματος.

ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ
Ενισχύθηκε ο Αυλώνας, με την επιστροφή του Αντώνη Λέκκα Αντώνη, που ήταν και ο σκόρερ της ομάδας όταν ξαναέπαιζε στην ομάδα... Αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ, έχοντας σημειώσει 7 γκολ με το Χαϊδάρι στην Α’ κατηγορία. Επίσης αποκτήθηκαν από την Εύβοια, ο 28χρονος αμυντικός Νίκος Σαμαράς (αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Χαλκίδος και παλαιότερα στα Λουκίσια) και ο 21 ετών αμυντικός χαφ Παναγιώτης Μωραΐτης (από την Προποντίδα). Ακόμη, από το Π. Φάληρο, ο Αυλώνας πήρε τον 32χρονο επιθετικό Βαγγέλη Χρήστου, που διαθέτει εμπειρία από επαγγελματικά πρωταθλήματα (άρχισε από τις ακαδημίες της Ξάνθης, πήγε στην Κοζάνη, στην Καλλονή και τον Άρη Θεσσαλονίκης).
Όλοι αναμένεται να βοηθήσουν στην προσπάθεια παραμονής του Α.Ο. Αυλώνος στην Β’ κατηγορία. Οι μεταγραφές θα ολοκληρωθούν με 3 ακόμη μεταγραφικά αποκτήματα.
Αποχώρησαν οι Τάσος και Λάμπρος Γιώτης από τον Αυλώνα και μετεγράφησαν στον γειτονικό Αφιδναϊκό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money