Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΜΠΕΤΣΗΣ: «ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ»!



Σχετικά με τα διαμειφθέντα τα τελευταία 24ωρα στο πλαίσιο των διοικητικών αντιπαραθέσεων της ΕΠΣΑΝΑ, αλλά και όσα έωλα ισχυρίζονται οι διοικούντες την Ένωση, ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας του Δ.Σ. Ανδρέας Μπέτσης, έκανε νέα δήλωση πιο αποκαλυπτική και πιο αναλυτική για τις τοποθετήσεις αυτών που παριστάνουν την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ.
Αναλυτικά, ο κ. Μπέτσης δήλωσε:
«Μπροστά στην πίεση διά ερωτήσεών μου στο Δ.Σ. και συρόμενη από τον ντόρο που έγινε, όταν αποκαλύφθηκε περίτρανα το ψέμα και η συγκάλυψη, η συγκυριακή πλειοψηφία  ανακοίνωσε με καθυστέρηση, ότι εισέπραξε την έκτακτη επιδότηση της Ε.Π.Ο., την οποία ωστόσο είχε εξασφαλίσει ο Γιώργος Παπαμακάριος, για έξοδα οργάνωσης των αγώνων των μικτών ομάδων νήσων Αιγαίου. Δηλαδή, ο κ. Παπαμακάριος έχει εκδιωχθεί τόσους μήνες και οι κύριοι -που παριστάνουν την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ- καρπούνται τα οφέλη της προηγούμενης διακυβέρνησης!
Όσο για την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αυτή ήταν αναμενόμενη. Όταν ο κ. Αποστολίδης δίκην δικαστή, κρίνει εντελώς αυθαίρετα -επειδή έτσι γουστάρει- αναιτιολόγητο το αίτημα 35 σωματείων της Ένωσης για έκτακτη Γενική Συνέλευση και σκηνοθετεί την δική του Γ.Σ., όπως τον βολεύει για να διατηρήσει την καρέκλα του, καταστρατηγώντας το καταστατικό, τι περίμενε; Να καθόμαστε να τον κοιτάμε;
Όσο για την προσφυγή από πλευράς μου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, έχω να πω ότι ενήργησα ως ελεύθερος άνθρωπος και ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, όταν διαπίστωσα τις παράνομες μεθοδεύσεις και την απαράδεκτη νοοτροπία των καρεκλοκένταυρων, καθώς επίσης την απίστευτη επιμονή τους να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money