Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–2


Φάση από τον αγώνα, με το χιονισμένο τοπίο του περιβάλλοντος το γήπεδο χώρου

Σπουδαία νίκη στις Αφίδνες πέτυχε ο Παμπαιανικός, επικρατώντας 2-0 του τοπικού Αφιδναϊκού. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πήραν τους τρεις βαθμούς. Ο Αφιδναϊκός προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, αλλά στην συνέχεια περιορίσθηκε σε παθητικό ρόλο.
Στο 7’ ο Μίχας έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ομουρίδης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.
Στο 13’ μετά από κόρνερ του Γάγγα, ο Ι. Νικολάου με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα ελάχιστα άουτ.
Με την πάροδο του χρόνου η τριάδα των Γκόμπλια, Λαλαούνη, Παπασωτηρίου, κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου, κι αφού έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους, άρχισαν να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Μορφονιού.
Στο 32’ σουτ του Γιαμά έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 37’ έγινε το 0-1, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σέλβια, η μπάλλα έφθασε στον αμαρκάριστο Παπασωτηρίου, που έστρωσε στον επερχόμενο Γκόμπλια, ο οποίος με ασύλληπτο σουτ από 40 μέτρα, την έστειλε στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Μορφονιού!
Στο 40’ σουτ του Τσιγάρα μπλόκαρε με δυσκολία ο Μορφονιός.
Στο 43’ ο Σέλβια πέρασε τρεις αντιπάλους του, ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Ι. Γιώτη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ. Οι παίκτες του Αφιδναϊκού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφασή του. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Παπασωτηρίου (0-2).
Στο 63’ απεβλήθη ο Δήμας με 2η κίτρινη κάρτα, για διαμαρτυρία. Ο Παμπαιανικός μπορούσε στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού να πετύχει και άλλα γκολ αλλά ο Μορφονιός στάθηκε εξαιρετικός φύλακας της εστίας του. Σταμάτησε επικίνδυνα σουτ των Λαγού, Τσιγάρα και Σέλβια. Στο 89’ απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο Ζουβερέλλης, για βίαιο χτύπημα στον Γκόμπλια.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Β. Τζαφόλιας, Χριστόπουλος.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Δήμας, I. Γιώτης, Π. Νικολάου (70’ Τάτσης), Kλίσι (56’ Τσαλίδης), Ζουβερέλλης, Γάγγας, Άλι, Α. Γιώτης, Ι. Νικολάου, Μίχας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κατσίμπρας (46’ Πήττας), Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Μπρέγιαννης, Γιαμάς (77’ Λαγός), Τσιγάρας (87’ Λόκου), Λαλαούνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money