Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΩΡΩΠΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–2



Η Λαυρεωτική απογοήτευσε γρήγορα τον Ωρωπό, πετυχαίνοντας στο πρώτο 15λεπτο δύο τέρματα, βλέποντας την πρόκριση κατάματα! Με κορυφαίο παίκτη και σκόρερ τον Βαλεντίνο Γιαχάεβ (ο οποίος στο τέλος αποβλήθηκε κιόλας), οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο Νέων Παλατίων και παρά το γεγονός ότι ο Ωρωπός προσπάθησε πολύ να επανέλθει στο παιχνίδι, αυτό δεν έγινε κατορθωτό…
Το παιχνίδι τα είχε όλα! Ο Ωρωπός προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο 3' με πολύ καλή ευκαιρία του Φιλλή, όμως ο τερματοφύλακας Λάμπρος απέκρουσε. Στο 5’ η Λαυρεωτική προηγήθηκε με σουτ του Β. Γιαχάεβ (0-1). Και στο 15’, ο ίδιος παίκτης ξανακτύπησε με ατομική προσπάθεια και τελείωμα (0-2). Δέκα λεπτά αργότερα, πάλι ο Β. Γιαχάεβ παραλίγο να σημειώσει χατ-τρικ, όμως η μπάλλα στην προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι!
Ο Ωρωπός στο τέλος του α' μέρους απείλησε σε δυο περιπτώσεις με τον Φιλλή αλλά ο Λάμπρος ήταν έτοιμος κι αντέδρασε ψύχραιμα.
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, κυρίως στον χώρο του κέντρου, χωρίς σπουδαίες ευκαιρίες. Πάντως ο Ωρωπός προσπάθησε για κάτι καλύτερο αλλά η Λαυρεωτική δεν άφησε το παιχνίδι να γύρει υπέρ των γηπεδούχων… Όμως, στο 75’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Β. Γιαχάεβ και στο 80’ είχε νέο δοκάρι ο Ασλάνι.
Με 10 παίκτες έμειναν στο 90’ και οι γηπεδούχοι, με την αποβολή (απευθείας κόκκινη κάρτα) του Μήτρου, για εξύβριση.
Διαιτητές: Μανιώτης – Καραθανάσης, Γουρνιάς.
ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Εδ. Σκαρμούτσος, Αμπάζι (68' Γιάν. Κανάρης), Γιουνάς (83' Ανυφαντής), Βολιώτης, Μπραχιμάι (59' Θ. Κατσίκας), Λάπα, Στ. Μήτρου, Φιλλής, Γ. Μπαλόκας, Ευφραιμίδης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Κόλτζος): Λάμπρος, Ιατρού, Τζώρας, Παπακωνσταντίνου, Κοντογιάννης, Χάλαρης, Βουκελάτος, Σαλίβερος (90' Ρώμας), Βαλ. Γιαχάεβ, Αλ. Γιαχάεβ (53' Ασλάνι), Τσιριγώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money