Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ K. AXAΡΝΩΝ 1–3


Φάση από τον αγώνα

Σημαντική εκτός έδρας νίκη του Αχιλλέα, κάτω από καιρικές συνθήκες Σιβηρίας, επί της Βουλιαγμένης που έπαιξε καλά μόνο για 20’ λεπτά στο α’ ημίχρονο. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και μπορούσαν να σημειώσουν μεγαλύτερη σε σκορ επιβολή!
Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Καραμπέτσος με κοντινό πλασέ ύστερα από κόρνερ (0-1). Ισοφάρισε στο 42’ ο Παφίτης (1-1), αφού η Βουλιαγμένη είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει.
Ο Αχιλλέας κέρδισε πέναλτυ στο 55’ (σε προσπάθεια του Τσάκαλου, η μπάλλα βρήκε σε χέρι αμυντικού) και το εκτέλεσε εύστοχα ο Καρβούνης (1-2). Η αντίδραση των γηπεδούχων δεν είχε αποτέλεσμα και στο τελευταίο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν σαφή υπεροχή κινήσεων, έχασαν ευκαιρίες και στο 83’ επισφράγισαν την επιτυχία τους, με γκολ του Τσάκαλου (1-3).
Με την νίκη αυτή ο Αχιλλέας παρέμεινε σε τροχιά ανόδου, απέχοντας μόλις 3 βαθμούς από την 3η θέση της βαθμολογίας!
Διαιτητές: Πανούτσος – Γουρνιάς, Βλαχόπουλος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Τσουνάκης, Χατζηνικολάου (62’ Κωνσταντόπουλος), Μπακούρος, Αντάρτης, Αντωνόπουλος, Μανταλώζης, Μαρίου, Μαντακίδης, Παφίτης, Μπακάλης (46' Πουλάι), Κουγιουμτζιάν.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Τόλιας, Αβραμόπουλος, Λάσκαρης, Καραπαναγιώτης, Μαραντίδης, Τσαναχτσίδης, Τσαλιαγκός (65’ Καραγιαννίδης), Καραμπέτσος, Σταματόπουλος (85’ Αγγελόπουλος), Τσάκαλος, Καρβούνης (65' Χαλιβελάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money