Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ



Σοβαρά επεισόδια δημιουργήθηκαν στον αγώνα παίδων Μάχης Μαραθώνα-Νικολακάκη, την περασμένη Κυριακή 24/1/2016. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Βασ. Χριστόπουλος, ο παλιός διαιτητής Χρήστος Βεντούρας, του οποίου ο γιός αγωνίζεται στην ομάδα παίδων της Μάχης, πήδησε μετά το τέλος του αγώνα στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου Μαραθώνος, τον έβρισε και τον έφτυσε!
Επίσης, παράγοντες του Νικολακάκη κατήγγειλαν ότι ο συγκεκριμένος «φίλαθλος» επετέθη φραστικά και σωματικά σε γονείς παικτών της ομάδας τους, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας περί το 50’ λεπτό και να δηλώσει ο διαιτητής ότι τον διακόπτει οριστικά.
Η κατευναστική παρέμβαση του πρώην μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής Χρήστου Στάμου, που ήταν εκεί, έδωσε την δυνατότητα στον διαιτητή Χριστόπουλο να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το παιχνίδι, με την σύμφωνη γνώμη και των αντιπάλων προπονητών. Το ματς έληξε ισόπαλο 0-0 αλλά ο Βεντούρας συνέχισε να βρίζει και να απειλεί, με αποκορύφωμα την συμπεριφορά του μετά την λήξη του παιχνιδιού, το οποίο υπενθυμίζουμε ήταν για το πρωτάθλημα παίδων!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΕΝΤΟΥΡΑ
Από τον παλιό διαιτητή Χρήστο Βεντούρα πήραμε την ακόλουθη επιστολή-απάντηση σε όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνος του συγκεκριμένου παιχνιδιού:
«Με σεβασμό και εκτίμηση προς την ΕΠΣΑΝΑ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ανατολικής Αττικής, τους οποίους τίμησα με την συμμετοχή μου, σας πληροφορώ ότι στο 70’ του αγώνα φίλαθλοι του Νικολακάκη έβριζαν τους παίκτες της Μάχης.
Εγώ είπα σ’ ένα φίλαθλο να σταματήσει να βρίζει και μου είπε να πάω να γαμηθώ! Πήγαν δύο φίλαθλοι της δικιάς μας ομάδας να τους ηρεμήσουν και πήγα κι εγώ. Και δεν έγινε τίποτα. Και τελείωσε το θέμα. Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι για 10’ λεπτά και ξανάρχισε το παιχνίδι. Στα 10’ τελευταία λεπτά του αγώνα, ο διαιτητής έπαιζε 90%-10% υπέρ του Νικολακάκη! Κρίμα, γιατί υπήρξα κι εγώ διαιτητής. Ντροπή! Να αφήσουν τα παιδάκια και να τιμωρήσουν τον απαράδεκτο διαιτητή».
Με εκτίμηση
ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money