Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 2–0



Στην προσπάθεια διάσωσης από τον υποβιβασμό, η Δόξα Κορωπίου νίκησε γηπεδούχος και τον Πρωτέα, ελπίζοντας στο καλύτερο… Μέτριο παιχνίδι, καθώς υπήρχε άγχος και πίεση για τη νίκη εκατέρωθεν. Πολλές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή και δυνατά μαρκαρίσματα, ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα.
Στις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, η Δόξα κατάφερε να σκοράρει στο 30' με ωραίο σουτ του Γρίβα (1-0) και στο 40’ ο Στέφ. Παπαδόπουλος είχε σημαντική ευκαιρία για δεύτερο τέρμα. Ο Πρωτέας είχε ένα διάστημα σχετικά καλής απόδοσης στο α’ μέρος, έκανε μικροευκαιρίες αλλά προσπάθησε περισσότερο στο β’ ημίχρονο. Μια καλή ευκαιρία είχε ο Μαραγκός.
Η Δόξα έπαιξε όσο χρειαζόταν καλά, με δυνατή αμυντική γραμμή και τον Πλάκα επικίνδυνο στην επίθεση. Αυτός πέτυχε και το 2-0 στο 91’, όταν με ωραία προσπάθεια απέφυγε και τον τερματοφύλακα Παπαβασιλείου, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Στις καθυστερήσεις απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αμπεντινάι για κακή συμπεριφορά!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Πολυχρονιάδης, Γκόντα.
ΔΟΞΑ Κ. (Πετούρης): Αλευρής, Ξεφτεράκης, Μπονές, Αδαμίδης, Γρίβας (83' Θεοχάρης), Στεφ. Παπαδόπουλος, Δήμας, Αμπεντινάι, Σταμάτης (53' Τσαουσάι), Πλάκα, Καψοκώστας (75' Μπεχάρι).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Τσαλικίδης, Δέδες (39' λ.τρ. Διακορώνας), Κούλιμπης, Θάνο, Κατσούλας, Λέκα (46' Νίνα), Χύκα, Ζντράβα, Μαραγκός, Μακρυπίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money