Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ



Πληροφορίες από τον χώρο του Α.Ο. Κορωπίου αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Πάντου αναλαμβάνει τα ηνία της διοίκησης του συλλόγου. Ο παλιός πρόεδρος, που ανέδειξε την ομάδα πρωταθλήτρια και την οδήγησε σε επιτυχίες στα εθνικά πρωταθλήματα, βλέποντας την φθίνουσα πορεία της ομάδας, απεφάσισε μετά και την ήττα από την συμπολίτισσα Δόξα, να δραστηριοποιηθεί και να περάσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο η από καιρού συμμετοχή του στα διοικητικά του σωματείου. Ο Δημήτρης Ορνάκης θα παραμείνει στο πλευρό του νέου διοικητικού σχήματος.
Αφού απέφυγαν την συνένωση με την Δόξα, οι παράγοντες του Α.Ο. Κορωπίου φέρονται διατεθειμένοι, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Πάντου, να προχωρήσουν σε μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας ώστε να διεκδικήσουν την θέση που αξίζει στον Α.Ο.Κ.
Ο Τούσα
Ήδη έχουν αποκτηθεί 3 παίκτες: Ο 22χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Οργκέστ Τούσα (τον οποίο είχε στον Προφήτη Ηλία το 2012, ως πρόεδρος τότε, ο Φώτης Μπαλτίδης) από τον Παλληνιακό, ο έμπειρος μέσος Αλέξης Αλεξίου (επέστρεψε από τον Έβρο Σουφλίου) και ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Βασίλης Παπακωνσταντίνου (ανήκε στην Αργυρούπολη).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money