Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–1



Ευκαιρία να πάρει το τρίποντο έχασε ο Νικηφόρος, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στον Κεραυνό, που μετά την ισοφάριση ήταν σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο! Το παιχνίδι είχε πάθος κι ένταση, καθώς στο τελευταίο 15λεπτο όλα ήταν ανοικτά για το τελικό αποτέλεσμα…
Στο α’ ημίχρονο ο Κεραυνός ήταν καλύτερος και στο 5' πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Μεγαγιάννη, που ακύρωσε ο διαιτητής ως φάουλ του σκόρερ σε αμυνόμενο. Η απόφαση αυτή ξεσήκωσε αντιδράσεις των οπαδών του Κεραυνού, που συνεχίσθηκαν μέχρι τέλους του αγώνα!
Στο β’ μέρος η εικόνα δεν άλλαξε αλλά στο 59’ οι φιλοξενούμενοι με τρομερό σουτ του Λιούμη από 40 μέτρα (με την βοήθεια και του ισχυρού ανέμου), πέτυχαν το 0-1. Στο 70’ ο Ντε Ντέους έχασε μοναδική ευκαιρία για το 0-2.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο τελευταίο τέταρτο κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να διεκδικήσουν πολύ έντονα την νίκη! Στο 80' μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Θωμάς Ρίζος πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 1-1. Στην συνέχεια ο Νικηφόρος έφθασε πολύ κοντά στο 2-1, πρώτα στο 83' όταν ο Παυλίδης σε μοναδικό τετ-α-τετ, νικήθηκε από τον εξαιρετικό Χαντζάρα και αργότερα (89') πάλι με προσπάθεια του Παυλίδη, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Κάλλης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης-Τσίχλης): Φελέσκουρας, Π. Ρίζος, Ζάχο (65' Νεοφύτου), Αλβανός, Καγιώργης, Αγκούν (75' Παυλίδης), Παπάζογλου (46' Κανελλόπουλος), Χαρικιόπουλος, Θ. Ρίζος, Δούβος, Αποστολόπουλος Ι.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μπόντζος): Χαντζάρας, Κρυεμάντι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου (90' Μαγγανάς), Πρίφτης, Σεΐντι, Φουστέρης (66' Μπαξεβάνης), Λιούμης, Ντε Ντέους, Χελιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money