Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ



Στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Λαυρεωτικής, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο  κτίριο Χυτήριο στο λιμάνι Λαυρίου, παρευρέθη ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, όπου και τιμήθηκε με ειδική πλακέτα για την βοήθεια που παρείχε η Περιφέρεια Αττικής στην αναβάθμιση του σταδίου «Παναγιώτης Βογιατζής» του δήμου Λαυρεωτικής. 
Στον χαιρετισμό του ο κ. Φιλίππου ενημέρωσε τους παρευρεθέντες ότι το έργο κατασκευής του τεχνητού συνθετικού τάπητα και ο λοιπός εξοπλισμός για τις ανάγκες σωστής λειτουργίας του δημοτικού σταδίου, συνολικού προϋπολογισμού 520.000 ευρώ περίπου, έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής και αναμένεται σύντομα η υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης με τον δήμο Λαυρεωτικής. Η εκτίμηση είναι ότι εντός του καλοκαιριού, μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, θα αρχίσει η υλοποίηση του έργου. 
Κλείνοντας την σύντομη ομιλία του, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πορεία της ομάδας.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money