Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!



Η ανικανότητα στο έπακρό της! Έγινε πριν από λίγη ώρα (απόγευμα Πέμπτης 21/1) στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ, η διαδικασία κλήρωσης των αγώνων της δ’ φάσης Κυπέλλου, με συμμετοχή 12 ομάδων. Όμως, η προκήρυξη διεξαγωγής του Κυπέλλου δεν προέβλεπε το σύστημα για την ανάδειξη των 4 ομάδων που θα παίξουν στα ημιτελικά ώστε να βγει το ζευγάρι του τελικού!
Η υποτιθέμενη διοίκηση, ανέβαλε για μισή ώρα την διαδικασία (αντί για τις 6 μ.μ. την μετέφερε στις 6.30’ μ.μ.), ώστε να φτιάξει επιτόπου συμπληρωματική προκήρυξη, την οποία θα ψήφιζαν τα σωματεία για να προχωρήσει η διενέργεια της κλήρωσης. Οι εκπρόσωποι των σωματείων αντέδρασαν έντονα με την ιδέα της πρόκρισης «bye» 4 ομάδων (ώστε να κληρωθούν 4 μόνο αγώνες και μαζί με τις 4 που θα προκριθούν χωρίς αγώνα, να γίνουν 8), αφού σχεδόν και οι 12 που έχουν προκριθεί, έχουν από 1 τουλάχιστον «bye» στην μέχρι τώρα διοργάνωση!
Η παρωδία συνεχίσθηκε στις 6.30’ με τις ομάδες να διαμαρτύρονται και να δημιουργείται κομφούζιο, καθώς κανείς δεν ήξερε τι ίσχυε… Η διοίκηση παρουσίασε πρακτικό συμπληρωματικής προκήρυξης, που έπρεπε να αποδεχθούν αφού το υπέγραφαν τα σωματεία, αλλά οι εκπρόσωποι των ομάδων απεφάσισαν να ακολουθηθεί η αρχική γενική και αόριστη προκήρυξη, διότι στο πρακτικό προβλεπόταν να μπουν σε κλήρωση για να περάσουν χωρίς αγώνα (bye), μόνο οι 7 από τις 12 ομάδες!
Ακολούθησαν έντονοι υποτιμητικοί διάλογοι μεταξύ μελών της διοίκησης και εκπροσώπων, που παραλίγο να έλθουν στα χέρια! Ο «πρόεδρος» Γρ. Αποστολίδης απευθυνόμενος σε κάποιους εκπροσώπους μίλησε άκομψα, εκείνοι ανταπέδωσαν και αφού «πολώθηκε» η ατμόσφαιρα, επήλθε ηρεμία με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.
Τελικά, ακολουθήθηκε η διαδικασία της κλήρωσης των 4 αγώνων και των 4 «bye» συνολικά από τις 12 προκριθείσες, που ανέδειξε τα ακόλουθα ζεύγη:
Νικολακάκης – Γλυκά Νερά
Ωρωπός – Λαυρεωτική
Ατλαντίς – Νικηφόρος
Παλληνιακός – Τριγλία
* Πέρασαν άνευ αγώνος (bye): Κρυονέρι, Αστέρας Βάρης, Θησέας Ν. Μάκρης και Κορωπί.
* Οι 4 αγώνες είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη 27/1/2016, ώρα 14.30’.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money