Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–1



Σημαντική νίκη του Παλληνιακού, που τον έφερε στο 3ο σκαλί της βαθμολογίας! Αποδεικνύεται ότι βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία. Αντίθετα, ο Κουβαράς έμεινε για μία ακόμη αγωνιστική χωρίς βαθμό. Ο Παλληνιακός είχε ηρεμία στο παιχνίδι του, ομαδικότητα και αλληλοκαλύψεις. Ήταν σαφώς πιο ομάδα από τον Κουβαρά, που δεν εκμεταλλεύθηκε την έδρα του σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια.
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Κοβάνης στο 59’ με διαγώνιο σουτ, ύστερα από πάσα του Σιάσου. Νωρίτερα (47’) οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Μαργέτη.
Κατά τα άλλα, το παιχνίδι ήταν αρκετά «κλειστό», με λίγες καλές στιγμές, που ανήκαν κυρίως στον Παλληνιακό. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Σιάσο, Κυριόπουλο και Μυρτάι, ενώ ο Κουβαράς είχε 2-3 επικίνδυνες επιθέσεις με τους Γαλάνη και Γκαβασιάδη.
Στο 62’ ο διαιτητής χαρίσθηκε στον σκόρερ Κοβάνη, που δεν τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όταν τράβηξε από την φανέλα αντίπαλο. Αρκέσθηκε στην υπόδειξη φάουλ...
Το ματς από το 75’ και μετά «άνοιξε», με τον Κουβαρά να κυνηγάει την ισοφάριση και τον Παλληνιακό να κυνηγάει με κόντρες το 2-0, ώστε να καθαρίσει το παιχνίδι. Παρέμεινε το 0-1!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Κακαγιάς, Σύρος, Ζαφειρόπουλος, Λιάπης (76' Χατζής), Αναγνώστου, Κάλης (62' Παπαγιάννι), Λέμε (46' Πρίφτης), Κοντζιάς, Γκαβασιάδης, Γαλάνης, Κωστής.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Αραχωβίτης, Μπούρας, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Καββαδίας (20' λ.τρ. Σιάσος), Δαραμούσκας (70' Μυρτάι), Κυριόπουλος, Μαργέτης, Κοβάνης (87' Μαυράκης).
* Ο Σιάσος επέστρεψε στον Παλληνιακό, μαζί με τον Πανακούλια. Μάλιστα, ο Σιάσος επανεμφανίσθηκε μετά από πολλούς μήνες, λόγω της επέμβασης που υπέστη.
* Ο γενικός αρχηγός του Παλληνιακού Θεόδ. Καλφακάκος με δήλωσή του ευχαρίστησε την διοίκηση του Κουβαρά για την φιλοξενία αλλά και τους διαιτητές της συνάντησης για την άμεμπτη διαιτησία τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money