Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΡΚΟ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–1


Το γκολ του Γκόντζου (εδώ) δεν ήταν αρκετό για την Μαρκό!

Παρ’ ότι καλύτερη η Μαρκό, δεν κατάφερε να νικήσει τα δυναμικά Γλυκά Νερά, σ’ ένα παιχνίδι που δεν είχε ποιότητα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους θεατές… Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο δυνατός άνεμος. Από ένα ημίχρονο που είχαν οι ομάδες τον αέρα ευνοϊκό, πέτυχαν κι από ένα γκολ. Ήταν τόσο δυνατός ο αέρας, ώστε δύο φορές που εκτέλεσε ελεύθερο ο Γερογιάννης, η μπάλα βγήκε …κόρνερ! Φυσικά, σε αναμέτρηση που μόνο στο β’ μέρος ο διαιτητής έδειξε πάρα πολλές κάρτες, δεν μπορούσε να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Στο α’ ημίχρονο η Μαρκό με ευνοϊκό αέρα κέρδισε δώδεκα κόρνερ, που πέρασαν ανεκμετάλλευτα, ενώ τα Γλυκά Νερά μόλις στο 25’ πέρασαν την σέντρα, σε μία κόντρα που λίγο έλειψε να κάνουν ζημιά. Στο 18’ έγινε το 1-0 με τον Γκόντζο, που έστειλε την μπάλλα με διαγώνιο σουτ, στην απέναντι γωνία από αυτή που φύλαγε ο Γερογιάννης.
Στο 26’ δυνατό συρτό σουτ του Γκόντζου, έγλειψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Γερογιάννη. Στο 36’ ο Σκόρδας έκανε παράλληλη σέντρα προς την εστία των Γλυκών Νερών, εκεί πετάχτηκαν ταυτόχρονα στο πρώτο δοκάρι ο Γκριμέκης και στο δεύτερο ο Ζατσελλάρι, αλλά δεν μπόρεσαν με προβολή να την σπρώξουν στα δίχτυα.
Στο β’ μέρος έχοντας ευνοϊκό τον αέρα, τα Γλυκά Νερά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 70’ με τον νεοεισελθέντα Μπέντα. Ο Κουτρομάνος έδωσε στον σκόρερ, κι αυτός με ωραία ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό ευθύβολο συρτό σουτ στην γωνία του Παππά, πέτυχε το 1-1. Νωρίτερα (64’) ο Μουσαράι πάτησε περιοχή και σούταρε δυνατά, αλλά ο Παππάς έδιωξε σε κόρνερ. Στο 66’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ σε χέρι πεσμένου αμυντικού της Μαρκό. Στο 75’ φάουλ-βολίδα του Κουτρομάνου, έδιωξε σε κόρνερ ο Παππάς.
Διαιτητές: Γαλάνης – Λάμπρου, Γουργιώτης.
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Παππάς, Σκόρδας, Πατσαούρας, Δημογιάννης, Τζανής, Ρεντζής, Βεϊζάι (86' Δημητρίου), Πλίτσης, Γκριμέκης (75' Πετράι), Γκόντζος, Ζατσελλάρι (90' Λάππα).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Β. Καραούλης): Γερογιάννης, Πάσχος (83' Κολλάτος), Αντωνόπουλος, Γιαννούλης (35' λ.τρ. Ρέκα), Σότα, Βάρδας, Θεοφάνους, Συμβουλίδης (46' Μπέντας), Μουσαράι, Κουτρομάνος, Νάνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money