Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ – ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ



ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ Η ΜΑΡΚΟ
Η Μαρκό ανακοίνωσε την απόκτηση 3 παικτών. Του πολύπειρου 33χρονου αμυντικού Αργύρη Πλίτση από τον Άρης Βούλας, τον 29χρονο τερματοφύλακα Γρηγόρη Καραλή από τον Σαρωνικό Αναβύσσου και τον αμυντικό μέσο Δημήτρη Λάππα, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα του Μαρκοπούλου από τον Άρη Βούλας, όπου είχε μεταγραφεί το περασμένο καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν κι άλλες μεταγραφές…

3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε και ο Κεραυνός Κερατέας. Του 24χρονου αριστερού μπακ-χαφ Δημήτρη Λιούμη, ο οποίος επέστρεψε στην παλιά του ομάδα από την Δόξα Κορωπίου και τον Πρωτέα Π. Φωκαίας, όπου έπαιξε τα 2 τελευταία χρόνια. Του 35χρονου τερματοφύλακα Κώστα Ευδαίμονα από τον Κουβαρά (παράλληλα έχει τεχνικό πόστο στις ακαδημίες του συλλόγου) και του νεαρού μέσου Αρίστου Χελιώτη, ο οποίος –κι αυτός- επέστρεψε από τον Κουβαρά, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Παράπονα για την διαιτησία του Ζαχαρόπουλου στον αγώνα με τον Κεραυνό Κερατέας, παρά την νίκη της ομάδας του, εξέφρασε ο Θανάσης Νικολακάκης. Ο ηγέτης του συλλόγου υποστήριξε ότι η ομάδα του πήρε το τρίποντο, με ανατροπή του σκορ, παίζοντας με 10 παίκτες, λόγω άδικης αποβολής του Τέρζιεφ στο 55' με δεύτερη κίτρινη κάρτα…
Αναλυτικά, ο κ. Νικολακάκης δήλωσε: «Παρά την νίκη και τον τρόπο που την πετύχαμε, έχουμε πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ζαχαρόπουλου, ο οποίος σφύριξε την λήξη του αγώνα στο 103'... Επίσης, ενώ έγινε πεντακάθαρο πέναλτυ στον Τέρζιεφ, ο διαιτητής τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για θέατρο! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι παίκτες μας, για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν ώστε να πάρουν αυτό το τρίποντο. Πρέπει, πάντως, να πω ότι γενικά εφέτος έχουμε αρκετά παράπονα από την διαιτησία».

ΜΑΧΗ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΒΟΥΣΟΥΛΑΣ
Ο κεντρικός αμυντικός της Μάχης Μαραθώνος Αναστάσης Βούσουλας, επιστρέφει σύντομα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Τραυματίσθηκε στο γόνατο, στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη Βούλας, κι αντικαταστάθηκε νωρίς, καθώς όλοι φοβήθηκαν ότι είχε υποστεί σοβαρή ζημιά. Ευτυχώς για τον παίκτη αλλά και για τον σύλλογο, ο Βούσουλας έκανε εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Έτσι, αναμένεται να επιστρέψει σύντομα υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΕΞΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ
Νέα μεταγραφή ανακοίνωσε ο Εθνικός Νέας Μάκρης, με την απόκτηση του Παντελή Μέξη. Ο 25χρονος μέσος αγωνιζόταν στην Μάχη Μαραθώνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money