Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0–3






Το πρωτοπόρο Κρυονέρι έπαιξε όσο χρειάσθηκε, για να πάρει μια επαγγελματική νίκη στα Καλύβια, η ομάδα των οποίων στάθηκε πολύ καλά τουλάχιστον στο α’ μέρος αλλά η ακύρωση ενός τέρματος που σημείωσε και δύο σοβαρά λάθη παικτών της, δεν άφησαν περιθώρια για καλύτερο αποτέλεσμα. Ήταν η 11η συνεχής νίκη του Κρυονερίου στο πρωτάθλημα!
οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος ήταν εκτός ρυθμού.
Τα Καλύβια δημιούργησαν 2-3 καλές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο και πέτυχαν γκολ με κεφαλιά του Τσούνη στο 35’, που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ (μάλλον λανθασμένα).
Το Κρυονέρι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο και είχε μία μόνο ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Παπαντζίμα, ο οποίος πλάσαρε έξυπνα τον Κόλλια αλλά πρόλαβε ο Μίκο κι έδιωξε την μπάλλα πριν περάσει την γραμμή…
Στο β’ μέρος το Κρυονέρι άνοιξε γρήγορα το σκορ (49’) με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπερμπάντη από 35 μέτρα, καθώς ο Κόλλιας βρισκόταν εκτός θέσης (0-1). Δεν πέρασαν 5’ λεπτά παιχνιδιού και σε γύρισμα του Παπαντζίμα, ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων Τσούνης έκανε λανθασμένη πάσα στον Κεφάλα, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε με κοντινό πλασέ να γράψει το 0-2.
Το παιχνίδι είχε κριθεί και στο 70’ ο Ζερμπίνης εκτέλεσε φάουλ, ο Σιατραβάνης άφησε την μπάλλα κάτω απ’ τα πόδια του και ο Χρυσικόπουλος, στο δεύτερο δοκάρι και σε κενή εστία, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Με τραυματισμό στην μύτη απεχώρησε στο ημίχρονο ο Δημητρίου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.
Διαιτητές: Μπουξμπάουμ – Τσαλίκογλου, Χουλιάρας.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Λάγιο, Μίκο, Τσούνης (68' Πετούρης), Παπανίκου, Αλεξίου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Χριστόπουλος (83' Πανουργιάς), Καρελιώτης, Μάτι (60' Δ. Οικονομίδης).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Γκλιάτης, Μπερμπάντης (70' Ζερμπίνης), Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος, Δημητρίου (46' Κεφάλας), Κανταρέλλης, Παπαντζίμας, Μαμάκος (78' Σταυρόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money