Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 3–0



Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Λαυρεωτική, κι επικράτησε γηπεδούχος 3-0 της Μάχης Μαραθώνος. Η Λαυρεωτική κυριάρχησε στο γήπεδο ενώ η Μάχη ήταν σαν «κουρασμένη» και είχε απουσίες. Όπως έγραψαν στο f/b οι Μαραθωνίτες, ήταν τα έντονα σημάδια από τον νικηφόρο αγώνα της περασμένης αγωνιστικής, εναντίον της πρωτοπόρου ομάδας του πρωταθλήματος, που έφεραν ως αποτέλεσμα την ήττα με σκορ 3-0 από την Λαυρεωτική!
Οι εξαιρετικοί γηπεδούχοι της Λαυρεωτικής άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον νεαρό Βουκελάτο, ο οποίος ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Παππά (1-0). Πέντε λεπτά αργότερα (20’) σημειώθηκε και το δεύτερο γκολ της Λαυρεωτικής, όταν ο ακαταπόνητος Κοντογιάννης γύρισε την μπάλλα στον κορυφαίο της αναμέτρησης Βαλεντίνο Γιαχάεβ, κι εκείνος με πλασέ πέτυχε το 2-0.
Η Μάχη προσπάθησε να αντιδράσει και σε αρκετές περιπτώσεις ανησύχησε τους αντίπαλους αμυντικούς. Πάντως, όσες φορές χρειάσθηκε ο τερματοφύλακας Λάμπρου επενέβη αποτελεσματικά. Έτσι, η ομάδα του ολοκλήρωσε τον θρίαμβό της στο 75', όταν ο Κώστας Παπαδόπουλος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Η προσπάθεια της Μάχης χαρακτηρίζεται από τους ίδιους τους παράγοντές της ως «φιλότιμη και άξιας συγχαρητηρίων η παρθενική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από την ομάδα νέων». Επίσης, επισημαίνουν ότι «όποιος ανατρέξει στις 18άδες των δύο τελευταίων αναμετρήσεων, θα καταλάβει»… Και συμπληρώνουν: «Στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό Λαυρίου ευελπιστούμε να επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες. Ευχαριστούμε το Δ.Σ. της Λαυρεωτικής για την φιλοξενία και συγχαρητήρια στον κ. Μαλαμά για την διαιτησία του».
Αρχή φόρμας
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δ. Τζαφόλιας, Χόικας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Κόλτζος): Λάμπρος, Χουσεΐν, Τζώρας, Αλ. Γαχάεβ (71' Παπακωσταντίνου), Παντελιάς, Χάλαρης, Βουκελάτος (80' Σαλίβερος), Κ. Παπαδόπουλος (84' Ασλάνι), Βαλ. Γιαχάεβ, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Παιδής, Τσέλας, Χατζηπέτρος (46' Σιδέρης), Σωτηριάδης, Καραλής, Καχόπουλος, Νταής, Καρακοζίδης, Μίχας, Αλ. Κοροβέσης (77' Σένε).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money