Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1–0



Φάση από τον αγώνα
Με καλή εμφάνιση αλλά και διαιτητική βοήθεια, η Ατλαντίς απέκλεισε τον φιλότιμο και αδικημένο Νικηφόρο με 1-0. Σίγουρα η Ατλαντίς ήταν ελαφρώς καλύτερη από τον αντίπαλό της αλλά οι διαιτητές έδειξαν συμπάθεια στην γηπεδούχο ομάδα και ακύρωσαν δύο τέρματα του Νικηφόρου, χωρίς επαρκή λόγο!
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 20' με τον Τσαδήμα, που είχε σουτ από καλή θέση, άουτ. Ο Νικηφόρος προσπάθησε και κατάφερε στο 30’ να φθάσει κοντά στο γκολ αλλά ο Θ. Ρίζος την στιγμή που σκοράριζε, σταμάτησε καθώς ο διαιτητής του σφύριξε επιθετικό φάουλ (χωρίς σχεδόν επαφή με τον αντίπαλο). Όμως το σουτ του Ρίζου κατέληξε στα δίχτυα του Φυλακτού!
Στο β’ μέρος ο Νικηφόρος έπαιξε καλύτερα και στο 55’ πέτυχε γκολ με τον Χαρικιόπουλο, το οποίο -περιέργως- ακυρώθηκε από τον βοηθό ως οφ-σάιντ, που δεν υπήρχε. Υπήρξαν διαμαρτυρίες των παικτών του Νικηφόρου.
Η Ατλαντίδα ήταν πάντα μέσα στο παιχνίδι και στο 70' ο Χρυσάφης εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκατεντασβίλι με κεφαλιά, σημείωσε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν μέχρι το τέλος και δύο δοκάρια: Στο 73’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρυσάφη και στο 80’ με σουτ του Γκατεντασβίλι!
Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσαν πολύ και παραλίγο να ισοφαρίσουν στο 92’ με τον Αποστολόπουλο.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Πολυχρονιάδης, Κάλλης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Παππάς, Τσιτοφώτος, Πάσσαρης, Πούλιος, Καρποντίνης, Τσαδήμας (82' Φώσκολος), Στασινόπουλος (66' Πανόπουλος), Καγιάς, Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης-Τσίχλης): Καυκιάς, Π. Ρίζος, Παπακώστας, Αλβανός, Μωυσιάδης, Αγκουν, Μαρζέλος (73' Κανελλόπουλος), Χαρικιόπουλος, Θ. Ρίζος, Δούβος, Κεγιαδάκης (46' Αποστολόπουλος Ι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money