Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΚΟΡΩΠΙ 1–1


Ο γκολκήπερ Κολλιάκης απέκρουσε πάλι πέναλτυ (όπως εδώ στο ματς με τον Νικηφόρο) αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την παραβίαση της εστίας του από τον Παπακωνσταντίνου

Το Κορωπί ήταν καλύτερο και εδικαιούτο την νίκη! Μπορεί οι διαφορές των αντιπάλων ομάδων να μην ήταν σημαντικές, αλλά η ισοφάριση στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων (ενώ θα μπορούσε ο διαιτητής να έχει λήξει το ματς) και η μέτρια απόδοση του Νικολακάκη, δείχνουν την αδυναμία των γηπεδούχων απέναντι στην νεανική ομάδα του Κορωπίου. Το ματς είχε ένταση και πεντάλεπτη διακοπή προς το τέλος, λόγω υβριστικών συνθημάτων προς τον διαιτητή Δραγάτη από φίλους των γηπεδούχων.
Ο Θανάσης Νικολακάκης έλεγε μετά τον αγώνα: «Δεν γίνεται να μας σφυρίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι διαιτητές. Υπάρχουν σημαντικές αποφάσεις εις βάρος μας! Ο κ. Δραγάτης είναι ένας διαιτητής, ο οποίος πρέπει να σφυρίζει μόνο σε παιδικά πρωταθλήματα. Δεν πάει άλλο»! Πάντως, έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η διαιτησία κρίθηκε από τους παρόντες παρατηρητές διαιτησίας, ως ικανοποιητική.
Στο παιχνίδι, το Κορωπί ήταν πιο αγωνιστικό και ο νεοαποκτηθείς Τούσα προσέδωσε οντότητα στην αμυντική του γραμμή. Στο 60' πέτυχε το 0-1, όταν ο Δημάκης υπέπεσε σε πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαρίσης, του οποίου το σουτ απέκρουσε προσωρινά ο Κολλιάκης. Όμως ο επερχόμενος Παπακωνσταντίνου με πλασέ σκοράρησε.
Ο Νικολακάκης αντέδρασε, απειλώντας κυρίως από στημένες φάσεις. Και στο 94', μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσαπανίδης με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.
Διαιτητές: Δραγάτης – Δουλγεράκης, Ρούντος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας, Τσαπανίδης, Δημάκης, Μητσέας (71' Νικ. Παπαδόπουλος), Μουκάνης (86' Πανίδης), Παπιδάκης (55' Καβάσης), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Καλλέρης.
ΚΟΡΩΠΙ (Μπαλτίδης): Ανδριανός, Λυμπερόπουλος, Κορωνιάς, Βικ. Παπαδόπουλος, Στ. Αλεξίου, Τούσα, Χαρίσης, Παπακωνσταντίνου (90' Νικ. Βλάχος), Μασκλαβάνος, Αλ. Αλεξίου (80' Μπλέτσας), Μπανάι (65' Νούρια).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money