Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3–1



Ο Νικολακάκης απέκλεισε καθαρά τα Γλυκά Νερά με 3-1, αφού προηγήθηκε 3-0! Τα Γλυκά Νερά δεν τα κατάφεραν απέναντι στους γηπεδούχους που είχαν πάθος στο παιχνίδι τους, κυριάρχησαν και προκρίθηκαν δίκαια.
Ο Νικολακάκης πέτυχε το 1-0 στο 18' με σουτ του Μουκάνη, κι έχασε δύο ακόμη σημαντικές ευκαιρίες με Εγιουρούμ και Παπιδάκη. Τα Γλυκά Νερά είχαν μια καλή στιγμή με τον Μουσαράι, ο οποίος καθυστέρησε να ολοκληρώσει την φάση.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι επικράτησαν με καλή εμφάνιση του Πιτσούνη, κι αφού γλίτωσαν την ισοφάριση στο 50', που ο Κολλιάκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε τετ-α-τετ με τον Νάνο, σημείωσαν το 2-0 στο 55' με σουτ του Εγιουρούμ. Ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 70' (με κεφαλιά), διαμόρφωσε το 3-0 και μόλις στο 88’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πλασέ του Λάβδα (3-1).
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Β. Τζαφόλιας, Τριγάζης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης (42' λ.τρ. Σκούρας), Νίκας, Τέρζιεφ, Ν. Παπαδόπουλος, Πανίδης, Καλλέρης, Παπιδάκης (74' Αλ. Παπαδόπουλος), Εγιουρούμ, Πιτσούνης (85’ Μητσέας), Μουκάνης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Β. Καραούλης): Γερογιάννης, Πάσχος, Λάβδας, Γιαννούλης, Σότα, Βάρδας, Θεοφάνους (46' Μπέντας), Νάνος (75' Μπουλούμπασης), Μουσαράι, Κουτρομάνος (70' Ρέκα), Μανιός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money