Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ ΔΙΕΚΟΠΗ



Η πυκνή χιονόπτωση κάλυψε τις γραμμές του γηπέδου Κρυονερίου, όπου διεξαγόταν ο αγώνας της τιμωρημένης Σταμάτας με τα Καλύβια, και το παιχνίδι διεκόπη στο 41ο λεπτό ενώ ήδη οι φιλοξενούμενοι προηγούντο στο σκορ με 2-0! Η διαιτητής Ελένη Αντωνίου αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, δεδομένου ότι το χιόνι είχε καλύψει τις γραμμές του γηπέδου και δεν υπήρχε καθόλου ορατότητα.
Το ματς είχε αρχίσει με την Σταμάτα να υπερέχει και να χάνει 2-3 καλές ευκαιρίες στο πρώτο 7λεπτο αλλά στην συνέχεια, λες κι έπεσε ένας διακόπτης, τα Καλύβια πήραν πρωτοβουλίες, επέβαλαν το παιχνίδι τους, πέτυχαν το 0-1 στο 10’ με πλασέ του Χριστόπουλου και κυριάρχησαν σ’ όλο το γήπεδο… Πέτυχαν και το 0-2 στο 25’ πάλι με τον Χριστόπουλο (με κεφαλιά από κόρνερ), καθώς ο αγώνας εξελισσόταν σε πραγματικό μονόλογο των φιλοξενουμένων. Η διακοπή έδωσε λύση για τους γηπεδούχους, που διαφαινόταν η …ήττα τους! Πάντως, δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, επειδή ο καιρός δεν άφησε περιθώρια για συνέχιση του ματς και το γήπεδο δεν ήταν των γηπεδούχων (ώστε να κάνουν κάποιες παρεμβάσεις), αφού κι αυτοί ήταν φιλοξενούμενοι ως τιμωρημένοι. Σύμφωνα με τον κανονισμό, το ματς θα συνεχισθεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Τριγάζης.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Μαμάης, Κριεμάδης, Σμυρναίος (30’ Τορλαχίδης), Κοσ. Πέππας, Μητρόπουλος, Μπόρας, Καλογήρου, Γεωργαμλής, Καβάσης, Γκίνι, Νικ. Πέππας.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Μασουράκης, Μίκο, Τσούνης, Παπανίκου, Αλεξίου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Χριστόπουλος, Καρελιώτης, Μάτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money