Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–2





Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Ατλαντίδα στην έδρα του Διονύσου με 2-1. Ήταν ένα ματς το οποίο διεξήχθη υπό συνεχή χιονόπτωση και πολικό κρύο, με τις συνθήκες να δυσκολεύουν ποδοσφαιριστές, διαιτητές, προπονητές και φιλάθλους!
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τον Διόνυσο να έχει την πρώτη καλή στιγμή (7’) σε κτύπημα φάουλ του Μπαλογιάννη, το οποίο εξουδετέρωσε δύσκολα στην γωνία του ο Φυλακτός.
Όμως, η Ατλαντίς ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 24’, όταν από διώξιμο της άμυνας του Διονύσου, η μπάλλα πήγε στον Τσαδήμα, ο οποίος με καλοζυγισμένο σουτ από πλάγια θέση έγραψε το 0-1 (σκορ ημιχρόνου).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διόνυσος είχε την μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Δρόσος από πλάγια θέση έφθασε μέχρι την μικρή περιοχή, αλλά το πλασέ του αποκρούσθηκε από τον Φυλακτό σε κόρνερ. Από το κόρνερ αυτό στο 56’ η Ατλαντίς βγήκε σε υποδειγματική αντεπίθεση με τον Λάσα Γκατεντασβίλι, που την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Καγιά, κι αυτός εύκολα έκανε το 0-2.
Στην συνέχεια η Ατλαντίδα είχε 3 ακόμη σπουδαίες ευκαιρίες με τους Καγιά, Χρυσάφη και Τσαδήμα, για να διευρύνει το σκορ. Όμως, ο Διόνυσος κατάφερε τελικά να μειώσει στο 81’ με τον Μπαλογιάννη. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Διόνυσος πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς να τα καταφέρει...
Καλή η διαιτησία: Ανδρ. Βλάχος – Μήταρης, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Μίσιος, Βαϊόπουλος (61' Ευαγγελάτος), Χ. Γκέσουρας, Κώνστας, Καρατσίκος (52' Αγγελόπουλος), Δ. Ραυτακόπουλος, Ράλλης, Μπαλογιάννης, Δρόσος (75' Αλεξόπουλος), Χρυσανθόπουλος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Πάντος, Τσιτοφώτος, Πάσσαρης, Πούλιος, Καρποντίνης (71' Φώσκολος), Τσαδήμας (87' Μπερέτης), Στασινόπουλος, Καγιάς (82' Πανόπουλος), Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money