Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΡΩΠΙ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1–2



Μεγάλη νίκη -από κάθε πλευρά- πέτυχε ο Νικηφόρος, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 του Α.Ο. Κορωπίου.
Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με καλό ρυθμό και φάσεις κι από τις δύο πλευρές. Ο Νικηφόρος κατάφερε να προηγηθεί στο 18', όταν ο Χαρικιόπουλος έκανε εκπληκτικό «άνοιγμα» στον Θωμά Ρίζο, ο οποίος αφού ξεπέρασε και την αντίσταση του Ανδριανού, με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.
Το Κορωπί ισοφάρισε στο 41', με κεφαλιά του Μασκλαβάνου. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι είχαν στο α' μέρος δύο δοκάρια με Χαρίση (μόλις στο 1’) και Μασκλαβάνο (στο 35’), ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σοβαρά σε τρεις φάσεις.
Στο β’ ημίχρονο ο Νικηφόρος ήταν καλύτερος. Διέθετε μεγαλύτερο πάθος κι ένταση. Η υπεροχή του έφερε αποτέλεσμα στο 68', όταν πάλι ο Χαρικιόπουλος έδωσε ασίστ στον Μαρζέλο, που με κεφαλιά, νίκησε τον Ανδριανό (1-2). Το Κορωπί δεν κατάφερε ποτέ να απαντήσει.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Μήταρης, Βιτσεντζάτος.
ΚΟΡΩΠΙ (Μπαλτίδης): Ανδριανός, Λυμπερόπουλος, Τούσα, Β. Παπαδόπουλος, Κορωνιάς (20' λ.τρ. Μασκλαβάνος), Στ. Αλεξίου, Αλ. Αλεξίου, Παπακωνσταντίνου, Νούρια (55' Βλάχος), Χαρίσης, Μπανάι (75' Καλάβριας).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης-Τσίχλης): Φελέσκουρας, Π. Ρίζος, Παπακώστας, Καγιώργης, Μωυσιάδης, Αγκούν, Μαρζέλος (85' Κεγιαδάκης), Χαρικιόπουλος (70' λ.τρ. Ζάχο), Θ. Ρίζος, Δούβος, Νεοφύτου (60' Αποστολόπουλος Ι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money