Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Η ομάδα του Κρυονερίου

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–0
Το γηπεδούχο Κρυονέρι έκλεισε τον α’ γύρο του πρωταθλήματος με νίκη 2-0 επί της Ατλαντίδος, στο ντέρμπι κορυφής της Β’ κατηγορίας και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας!
Στο ντέρμπυ των ισοδύναμων ομάδων, το Κρυονέρι αξιοποίησε τον «παρ’αγοντα» έρα και πήρε την νίκη. Η Ατλαντίς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 2' είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με κτύπημα φάουλ του Χρυσάφη, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ντογκοτάρι! Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ορισμένες επικίνδυνες επιθέσεις αλλά χωρίς κλασικές ευκαιρίες.
Στην αρχή του β’ μέρους η Ατλαντίς προσπάθησε και πάλι να βγει με αξιώσεις στην επίθεση, ωστόσο το Κρυονέρι κατάφερε στο 52' να σκοράρει με κεφαλιά του Μαμάκου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ(1-0). Με βελτιωμένη ψυχολογία, οι παίκτες του Κρυονερίου πέτυχαν γρήγορα και δεύτερο τέρμα στο 54', καθώς ο Δημητρίου πλάσαρε ιδανικά τον Τσούνη (2-0).
Η Ατλαντίς δεν είχε την ψυχολογία να ανταποδώσει, ενώ το Κρυονέρι με την εμπειρία του, διατήρησε μέχρι τέλους αυτό το σκορ. Μόνο στο 74’ απειλήθηκε, όταν σουτ του Κολοτούρου έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι!
Το Κρυονέρι έφθασε στην πολύτιμη νίκη επειδή εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Η Ατλαντίς ήταν άτυχη που δεν πέτυχε τουλάχιστον ένα τέρμα.
Πολύ καλοί οι διαιτητές Δραγάτης – Δουλγεράκης, Καραθανάσης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Γκλιάτης, Κεφάλας (72' Ζερμπίνης), Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος, Δημητρίου (90' Γιάν. Μπερμπάντης), Κονταρέλλης, Παπαντζίμας (91' Μανωλόπουλος), Μαμάκος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Σπ. Τσούνης, Πάντος (46' Τσιτοφώτος), Πάσσαρης, Καρποντίνης, Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος, Φώσκολος, Χρυσάφης, Μπερέτης (56' Καγιάς).
* Ο πρόεδρος του Κρυονερίου Γιάννης Νάκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά το τέλος της συνάντησης: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου και τους φιλάθλους του
Κρυονερίου για την στήριξη. Επίσης, να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας για το μέταλλο που έβγαλαν».
* Η διοίκηση της Ατλαντίδος ευχαρίστησε για την φιλοξενία την διοίκηση του Κρυονερίου και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Νάκα.

ΩΡΩΠΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–2
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, τα Καλύβια νίκησαν με ανατροπή τον Ωρωπό (2-1) στα Νέα Παλάτια!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Κανάρη, που κέρδισε ο Στεφανής (1-0). Όμως οι φιλοξενούμενοι «αφυπνίσθηκαν» και ανέτρεψαν το αποτέλεσμα!
Η ισοφάριση επιτεύχθηκε γρήγορα (27’) με γκολ του Μάτι (1-1). Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να υπερτερούν και στο 65’ ο Καρελιώτης με πέναλτυ (το κέρδισε ο Παπανίκου) σημείωσαν το 1-2, που έμελλε να είναι τελικό.
Ο Ωρωπός τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αμπάζι στο 87’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Κάλλης, Πειρασμάκης.
ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Εδ. Σκαρμούτσος (83’ Ανυφαντής), Αμπάζι, Γιουνάς, Κατερίνης, Μπραχιμάι (38’ Β. Σκαρμούτσος), Κ. Στεφανής, Βολιώτης, Λάπα, Γ. Κανάρης (68’ Κατσίκας), Ευφραιμίδης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Μασουράκης (72’ Λάγιο), Μίκο, Τσούνης, Παπανίκου, Αλεξίου (67’ Δ. Οικονομίδης), Χρ. Δημητρακόπουλος, Χριστόπουλος, Καρελιώτης, Μάτι (90’ Πετούρης).
* Η διοίκηση των Καλυβίων ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τους διοικούντες τον Ωρωπό, για την άψογη φιλοξενία τους στο μεταξύ μας παιχνίδι.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 3–0
Ο Διόνυσος παρουσιάσθηκε καλύτερος του Αστέρα Μενιδίου σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ενός Αστέρα, που παρατάχθηκε με σημαντικές ελλείψεις (12 παίκτες αποστολή).
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς ο ισχυρότατος άνεμος στο γήπεδο του Διονύσου δυσκόλεψε πολύ τις δύο ομάδες.
Ο Διόνυσος προηγήθηκε στο 30’, όταν ο Δρόσος με ωραία εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, εκμεταλλευόμενος τον ευνοϊκό αέρα, πέτυχε το 1-0.
Το 2-0 έγινε στο 60’ με τον νεοαποκτηθέντα Μπαλογιάννη, μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Ραυτακόπουλου. Στο 83’ ο Διόνυσος είχε δοκάρι σε σουτ του Χρυσανθόπουλου και το σκορ έκλεισε πάλι ο Δρόσος με κτύπημα πέναλτυ στο 88’, το οποίο κέρδισε ο Μπαλογιάννης σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα του Αστέρα Γκιόλα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Πανούτσου – Γκόντα, Χόικα.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Χαρμπίλας (61’ Μαρουσόπουλος), Βαϊόπουλος, Χ. Γκέσουρας, Κώνστας, Καρατσίκος, Δ. Ραυτακόπουλος, Ράλλης, Αγγελόπουλος (46’ Μπαλογιάννης), Δρόσος, Μαρώλιας (72’ Χρυσανθόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ. (Ρουσόπουλος): Γκιόλας, Αμανατίδης, Γατσούλη, Ρουμελιώτης, Λιαμκάι, Ελευθερίου, Σούλα, Μιχαηλίδης, Χατήρας, Γεωργούσης, Χαμπέρης.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–0
Με δυσκολία ο γηπεδούχος Αφιδναϊκός κατέβαλε την αντίσταση του δυνατού Εθνικού Ν. Μάκρης με 1-0. Χωρίς το βασικό επιθετικό «εργαλείο» τους Ιορδάνη Τσαβδαρίδη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του Εθνικού, που παρουσιάσθηκε πολύ καλός στον αγώνα και προσπάθησε να αιφνιδιάσει. Δεν πέτυχε όμως γκολ και σιγά-σιγά ο Αφιδναϊκός ισορρόπησε το ματς και τελικά κατάφερε να σημειώσει αυτός γκολ!
Ο Γιάννης Νικολάου, στην μεγάλη επανεμφάνισή του στα γήπεδα, έκανε στο 55’ σέντρα και ο Τσαλίδης με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Μέχρι το 70’ οι γηπεδούχοι κράτησαν την υπεροχή και είχαν ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα, χωρίς να το πετύχουν.
Ο Εθνικός στο τελευταίο 10λεπτο πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες για την ισοφάριση. Όμως, ο τερματοφύλακας Μορφονιός ήταν σταθερός και επενέβη αποτελεσματικά όταν χρειάσθηκε.
Ο Αφιδναϊκός τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σισμανίδη στο 85' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Ρούντος, Αλεξοπούλου.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Δήμας, Ι. Γιώτης (60' Σισμανίδης), Π. Νικολάου, Κλίσι, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Γκιόλλα (80' Α. Γιώτης), Τσαλίδης (70' Σταματέλος), Ι. Νικολάου, Μίχας.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Ζορμπάς): Κόλλιας, Ανδρουτσόπουλος, Σχοινάς, Ι. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Κονταρίνης, Πιλάι (70' Γεωργιόπουλος), Θ. Νικηφοράκης, Μέξης, Τζάμος, Πρόφκας (80' Ρουγγέρης).

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0–2
Παρά την φιλότιμη προσπάθεια του Αυλώνα, που υπερείχε στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, ο Παθιακάκης με τον Ντρένοβα επικεφαλής, σημείωσε 2 τέρματα στο β’ μέρος και πέτυχε μια ακόμη δίκαιη νίκη.
Το πρώτο 45λεπτο ήταν αμφίρροπο, καθώς ο Αυλώνας με αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεσή του, παρουσιάσθηκε βελτιωμένος σχετικά με προηγούμενες εμφανίσεις του. Αφού έχασε 2-3 ευκαιρίες, στο 25’ κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο επανελθών στην ομάδα Αντώνης Λέκκας, αλλά ο τερματοφύλακας Αντωνίου απέκρουσε εντυπωσιακά! Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ντρένοβα είχε καλή χαμένη ευκαιρία από πλευράς Παθιακάκη.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν τις αδυναμίες τους από έλλειψη δυνάμεων! Οι φιλοξενούμενοι πήραν πρωτοβουλίες κι έφθασαν στην επιτυχία δύο τερμάτων, στο 53’ με τον Κόκα (0-1) και στο 75’ με τον Αρβανιτάκη (0-2). Ειδικά το γκολ του Αρβανιτάκη ήταν μετά από ατομική προσπάθεια και απίθανο σουτ, που έστειλε την μπάλλα στο «Γ» της εστίας του Λέκκα.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Αχ. Παπαδόπουλος, Μπαλάγκα.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πρέκας): Τ. Λέκκας, Στάθ. Πάντος, Καρίπης (56' Λιάπης), Βλάχος (73' Κούφο), Παλιοσπύρος, Σαμαράς, Α. Πατσαβούρας, Σκεντούλι, Χρήστου, Αντ. Λέκκας, Τσέλιος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Αντωνίου, Αντεριώτης, Κόκα, Γιαννόπουλος, Τσίγκος, Αγγελίνας, Αρβανιτάκης (78' Πουρής), Ασημάκης, Γκέος (50' Σωτηρόπουλος), Ντρένοβα, Φωτίκας (46' Οικονομόπουλος).

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–4
Μετά εντυπωσιακή εμφάνιση του Σέλβια, ο Παμπαιανικός επεβλήθη εύκολα των Νικητών στην Ανθούσα με 4-0! Η ομάδα της Παιανίας είχε πάθος κι έφθασε σε απόλυτα δίκαιη επικράτηση. Οι Νικητές φαίνεται να αντιμετωπίζουν ψυχολογικό πρόβλημα καθώς περνούν αγωνιστική κρίση, την οποία προσπαθούν αλλά δεν καταφέρνουν να ξεπεράσουν!
Ο Παμπαιανικός άνοιξε το σκορ 25’ με τον Σέλβια, όταν με ατομική ενέργεια πέρασε και τον γκολκήπερ Παπαδογεωργάκη για το 0-1. Ο ίδιος, λίγο αργότερα, πέτυχε και το 0-2 με απίθανο σλάλομ από το κέντρο του γηπέδου και άψογο τελείωμα!
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν άλλα δύο τέρματα με τους επίσης διακριθέντες Τσιγάρα και Λαγό, που διαμόρφωσαν το τελικό 0-4.
Διαιτητές: Μπερέτας – Δελατόλας, Καλαμπάκας.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Παπαδογεωργάκης, Γεράνης (67' Ντιέλα), Τσόκος (60' Παππάς), Ξαγοράρης, Θεοχαρίδης, Νικ. Λεμονής, Πανουσόπουλος, Σωτηρόπουλος, Θαν. Λεμονής (74' Παπαπέτρου), Μαλάι, Μπλέτα.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κατσίμπρας, Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια (79' Γιαμάς), Παρθένης (83' Αντωνόπουλος), Κτίστης (63' Λαγός), Τσιγάρας, Μπρέγιαννης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΝΟΙΞΗ 3–0
Ο Αχιλλέας επικράτησε της Άνοιξης με 3-0 στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση, σε αντίθεση με την Άνοιξη, που έχασε …έδαφος.
Στο α’ 45λεπτο το ματς είχε καλό ρυθμό και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Αχιλλέας είχε δοκάρι με ωραίο σουτ εντός περιοχής του Σταματόπουλου ενώ ζήτησε και πέναλτυ σε χέρι αμυνόμενου εντός περιοχής και η Άνοιξη έχασε δύο καλές φάσεις για γκολ με τους Θεοδώρου και Δαρζέντα.
Μία φάση για την οποία «φωνάζει» η Άνοιξη έγινε στο 44', όταν ο διαιτητής είδε χέρι σε προσπάθεια του Νίκολι με τον ώμο (μάλιστα του έδειξε κίτρινη κάρτα)! Στην εκτέλεση του φάουλ ο βοηθός υπέδειξε οφ-σάιντ αλλά ο διαιτητής άφησε την εξέλιξη του παιχνιδιού και ο Καραπαναγιώτης πέτυχε από κοντά το 1-0. Στις διαμαρτυρίες, ο διαιτητής αντέτεινε ότι η μπάλλα είχε βρει πρώτα σε αντίπαλο, γι’ αυτό και πήρε πάνω του την φάση, μη καταλογίζοντας οφ-σάιντ.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι σημείωσαν γρήγορα (48’) το 2-0 με τον Σταματόπουλο και στο 54’ η Άνοιξη έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Νίκολι, σε δυνατό μαρκάρισμα αντιπάλου. Η αποβολή ξεσήκωσε νέες αντιδράσεις από πλευράς φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο 70’ ζήτησαν πέναλτυ σε μαρκάρισμα εντός περιοχής του Γιομπάδαλη.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Αχιλλέας διατήρησε την υπεροχή, καθώς επικράτησε εκνευρισμός στους παίκτες της Άνοιξης. Στο 90’ ο Καραγιαννίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητές: Γαλάνης – Κουλοχέρης, Οικονόμου. Η Άνοιξη διαμαρτυρήθηκε με γραπτή ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Λάσκαρης, Καπούλας (46' Αβραμόπουλος), Καραπαναγιώτης, Μαραντίδης, Καραμπέτσος, Τσαλιαγκός, Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος, Τσάκαλος (76' Τσαναχτσίδης), Καρβούνης (66' Καραγιαννίδης).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Νίκολι, Κολώτας, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος, Γιομπάδαλης (78' Λυμπερόπουλος), Μπουσδέκης (66' Ζώτος), Δαρζέντας (72' Λαγαστής), Θεοδώρου, Ε. Αθανασόπουλος, Λυγομένος.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–1
Δυνατό παιχνίδι σε κακό γήπεδο και με πολύ αέρα. Η ισοπαλία φαίνεται δίκαιη, καθώς το παιχνίδι εξελίχθηκε κυρίως με μάχες στο κέντρο. Η Βουλιαγμένη είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Μαρίου αλλά ο Αήττητος ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ (40’), με διαγώνιο σουτ του Λάππα (0-1).
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν περισσότερο στο β’ ημίχρονο και ισοφάρισαν στο 65', όταν σε σέντρα του Πουλάι ο τερματοφύλακας Μπλάνας έκανε λάθος και ο Παφίτης με κεφαλιά σε ανυπεράσπιστη εστία σημείωσε το 1-1.
Στο υπόλοιπο διάστημα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε 1-2 περιπτώσεις από στημένες φάσεις. Στο 85’ απεβλήθη ο Λευθεροχωρίτης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για κτύπημα σε αντίπαλο.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Πολυχρονιάδης, Τριγάζης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Τσουνάκης, Αντάρτης, Αντωνόπουλος, Παπανικολάου, Μπακούρος, Μαντακίδης, Μανταλώζης, Μαρίου, Χατζηνικολάου (46' Πουλάι), Μπακάλης (80' Κωνσταντόπουλος), Παφίτης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Μπλάνας, Κρητικός (30' λ.τρ. Λάππας), Λευθεροχωρίτης, Βιδάλης, Μπαράκος, Τογιάλλι, Κολάγκι, Ράπτης (65' Κατσικώστας, 75' λ.τρ. Μπρέγκου), Λύγκος, Κοσμάς, Κουτρούμπας.

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 2–1
Σπουδαία νίκη με ανατροπή σημείωσε η Σταμάτα επί του Σαρωνικού, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Κρυονερίου λόγω της γνωστής τιμωρίας τη Σταμάτας.
Το ματς ήταν αμφίρροπο καθώς ο Σαρωνικός έδειξε να έχει καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση και προηγήθηκε στο σκορ στο 60' με κεφαλιά του Χαρίτου (0-1). Οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και μπορούσαν να σκοράρουν πάλι αν ο τερματοφύλακας Μαμάης δεν έκανε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις!
Η Σταμάτα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο 75' με σουτ εκτός περιοχής του Σμυρναίου (1-1). Η ανατροπή συντελέσθηκε στο 87', όταν ο Γκίνι πέρασε μπαλλιά στον Σάββα, κι εκείνος με μυτάκι πλάσαρε τον Τζιβίλογλου (2-1).
Διαιτητές: Μανιώτης – Β. Τζαφόλιας, Περδίκης.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Μαμάης, Τσατσαράγκος, Σμυρναίος, Αγουρίδας, Μπόρας, Μανασίδης (66' Τορλαχίδης), Γεωργαμλής, Αγαπητός (46' Σάββας), Γκίνι, Καλογήρου, Νικ. Πέππας (55' Μητρόπουλος).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Τζιβίλογλου, Γεσιλάι, Ναυπλιώτης, Μαλατάνος, Κετέογλου, Παπαδόπουλος (62' Θεοδωρίδης), Τοπάλογλου (46' Τσιγαρίδας), Ντίνος, Χαρίτος, Αλεξίου, Κοέχλερ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money