Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 4–3


Το γκολ του Θεοφάνους (7), που έδωσε το προβάδισμα στα Γλυκά Νερά με 3-2



Τα Γλυκά Νερά νίκησαν τον Κουβαρά και το διαιτητικό τρίο (φάνηκαν αυστηροί στους γηπεδούχους), σε αγώνα που είχε συνεχείς εναλλαγές στο σκορ… Ο Κουβαράς προσπάθησε πολύ να πάρει βαθμό ή βαθμούς, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν τα κατάφερε.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10' με σουτ του Γκαβασιάδη (0-1) και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα (15’) με κεφαλιά του Πάσχου (1-1).
Ο Γκαβασιάδης στο 26’ έδωσε και πάλι την πρωτοπορία στην ομάδα του (1-2) αλλά πριν λήξει το ημίχρονο (41’) τα Γλυκά Νερά κέρδισαν πέναλτυ και ισοφάρισαν 2-2 με την εύστοχη εκτέλεση από τον Κουτρομάνο.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και πίεσαν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αρκέσθηκαν σε αντεπιθέσεις. Τα Γλυκά Νερά προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο 65’ με πλασέ του Θεοφάνους (3-2), κι έχασαν ευκαιρίες με τον Κουτρομάνο (ευθύβολο σουτ μόλις άουτ και τετ-α-τετ, με τρομερή επέμβαση του Κακαγιά), όπως και με τον Μανιό!
Ο Κουβαράς αντέδρασε αλλά δεν ολοκλήρωσε καμία από τις επιθετικές ενέργειές του (ή απέκρουε ο Αρβανίτης). Τα Γλυκά Νερά πέτυχαν με τον Μουσαράι στο 80’ το 4-2, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89' ο Αναγνώστου (4-3). Ο Κουβαράς πίεσε και για την ισοφάριση αλλά δεν στάθηκε τυχερός.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Τσαλίκογλου, Γουρνιάς. Τα Γλυκά Νερά διατύπωσαν παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή (ζήτησαν δύο πέναλτυ), ο οποίος απέβαλε τον γενικό αρχηγό κ. Βαϊόπουλο για διαμαρτυρία.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Βασ. Καραούλης): Αρβανίτης, Πάσχος, Λάβδας, Γιαννούλης, Σότα, Βάρδας, Θεοφάνους (75' Ρέκα), Νάνος, Μουσαράι, Κουτρομάνος (81' Μπουλούμπασης), Μπέντας (67' Μανιός).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Κακαγιάς, Παπαγιάννι, Ζαφειρόπουλος, Κωστής, Αναγνώστου, Κάλης, Χατζής, Λιάπης (60' Πρίφτης), Γκαβασιάδης, Γαλάνης, Π. Βανγκέλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money