Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΡΤΕΜΙΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–2

Ο Μαμάκος με κεφαλιά σημειώνει το 1-2 και δίνει την πρόκριση στο Κρυονέρι


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑΝΑ 2015-2016
Γ’ φάση
ΤΡΙΤΗ 19/1/2016

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–2

Η Άρτεμις έπαιξε σαν ομάδα Β’ κατηγορίας και δυσκόλεψε αφάνταστα το πρωτοπόρο της Β’ κατηγορίας Κρυονέρι, να πάρει την πρόκριση με 2-1 στο στάδιο Σπάτων.
Μόλις στο 3’ ο Νικολέας άνοιξε το σκορ υπέρ των γηπεδούχων, με κεφαλιά ύστερα από κτύπημα κόρνερ (1-0). Στο α’ ημίχρονο η Άρτεμις ήταν ελαφρώς καλύτερη.
Στο β’ μέρος το Κρυονέρι προ του φάσματος της ήττας και του αποκλεισμού, κινητοποιήθηκε και παρά την κούραση των παικτών του από το ντέρμπυ της περασμένης Κυριακής με την Ατλαντίδα, χρησιμοποίησε πιο έμπειρους παίκτες, οι οποίοι τελικά κράτησαν την υπεροχή και «γύρισαν» το σκορ…
Στο 65’ ο νεαρός Σαχίνης πέτυχε το 1-1 με περίεργο τρόπο, κι αφού η μπάλλα έκανε 4 γκελ πριν καταλήξει στα δίχτυα του εμβρόντητου τερματοφύλακα Καρυστινού (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ). Μερικές ακόμη χαμένες ευκαιρίες, χαρακτήρισαν το παιχνίδι των φιλοξενουμένων, πριν φθάσουν στην επιτυχία του νικητήριου τέρματός τους (85’) με έξυπνη κεφαλιά του Μαμάκου (1-2).
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Β. Τζαφόλιας, Δ. Τζαφόλιας.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Καρυστινός, Τσιάπλας, Κασάλας, Τζέγια, Νικολέας, Λάζος, Λέκα, Γεωργίου (80’ Λεονάρδος), Γιάν. Κόλλιας (60’ Φυτιλής), Τσουκαλάς, Μητσιώνης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Παλμόγλου, Σιατραβάνης, Κολώτας, Γκλιάτης, Κανταρέλλης, Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος, Γιάν. Μπερμπάντης (87’ Ρίζος), Κεφάλας (46’ Μαμάκος), Παπαντζίμας, Μανωλόπουλος (46’ Σαχίνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money