Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–1


Φάση από τον αγώνα

Κάτω από συνεχείς διαμαρτυρίες στον διαιτητή (κι από τις δύο πλευρές) για «ένα πέναλτυ», κερδισμένος ήταν ο γηπεδούχος Πρωτέας, που κατάφερε να πείσει τον ρέφερυ στο 90’ και με πέναλτυ ισοφάρισε 1-1 τον Νικολακάκη!
Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι αλλά και επιπόλαιοι, με αποτέλεσμα να δίνουν δικαίωμα στους «θρασείς» (αγωνιστικά) γηπεδούχους, να τους αμφισβητούν τα πρωτεία!
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις αντίπαλες εστίες. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με κάθετες πάσες να απειλήσουν και οι φιλοξενούμενοι έχοντας τον έλεγχο του κέντρου, προσπαθούσαν από τα πλάγια κυρίως να βρουν τον Εγιουρούμ, απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Πρωτέα. Ζήτησαν και πέναλτυ που δεν τους δόθηκε.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία στο 57’ και πέτυχαν γκολ με κεφαλιά του Δαμιανίδη (0-1). Ο Πρωτέας χωρίς τους Μακρυπίδη και Λέκα, ήταν αρκετά αποδυναμωμένος αλλά οι νέοι παίκτες που τους αντικατέστησαν απεδείχθησαν πολύτιμοι.
Ο Πρωτέας ισοφάρισε στο 90’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Θάνο (1-1), που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι (1-1). Το πέναλτυ δόθηκε όταν σε σουτ του νεαρού Μπουκουβάλα, η μπάλλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, κι αμέσως ο διαιτητής έτρεξε να το υποδείξει…
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Κάλλης, Καραθανάσης. Πολλά παράπονα υπάρχουν από πλευράς Νικολακάκη για την διαιτησία.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Τσαλικίδης, Δέδες, Κούλιμπης, Θάνο, Κατσούλας, Μακροδημήτρης (56' Μπουκουβάλας), Χύκα, Διακορώνας (83' Κυρίτσης), Μαραγκός, Νίνα (46' Μαρινάκης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Τσαπανίδης (83' Παπιδάκης), Καλλέρης, Πανίδης (66' Τέρζιεφ), Εγιουρούμ (60' Σκούρας), Πιτσούνης, Μουκάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money