Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–1


Μόλις η Τριγλία έχει σημειώσει το γκολ-πρόκριση ατην Παλλήνη... 

Ένα λάθος του τερματοφύλακα Τσούκα στο 91’, έδωσε την πρόκριση με 1-0 στην Τριγλία επί του γηπεδούχου Παλληνιακού. Η Τριγλία διατήρησε το αήττητο που έχει δημιουργήσει (επί 17 αγώνες πρωταθλήματος) και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, ενώ ο Παλληνιακός κέρδισε τις εντυπώσεις μετά από ένα ντέρμπυ. Η ομάδα της Ραφήνας ήταν καλύτερη αλλά δεν έπαιξε πλήρης και παρουσίασε δυσλειτουργίες στην ανάπτυξή της, καθώς η ομάδα της Παλλήνης την «κοίταξε στα μάτια» και της έβαλε δύσκολα…
Ήταν ένα ματς αμφίρροπο στην διάρκεια του οποίου τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένες ευκαιρίες. Στο α’ ημίχρονο η Τριγλία είχε την υπεροχή και απείλησε περισσότερο. Έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 19', όταν σουτ του Μουλάκη απέκρουσε προσωρινά ο Τσούκας, αλλά η μπάλλα κτύπησε και στο δοκάρι πριν απομακρυνθεί. Ο τερματοφύλακας του Παλληνιακού πραγματοποίησε κι άλλη δύσκολη επέμβαση λίγο μετά, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Μαργέτη και Μυρτάι.
Στο β’ μέρος το ματς εξελίχθηκε κυρίως στο κέντρο και μόνο στο τελευταίο 20λεπτο οι αντίπαλοι πήραν πρωτοβουλίες και προσπάθησαν για κάτι καλύτερο. Στο 88' ο Κούνας απείλησε άμεσα με σουτ μέσα από την περιοχή, μόλις ψηλά άουτ και στο 91’ η Τριγλία πήρε την πρόκριση με το γκολ (από κοντινό πλασέ)του Βασιλείου, που εκμεταλλεύθηκε γύρισμα συμπαίκτη του, που απέφυγε τον αφελώς εξελθόντα από την εστία του Τσούκα!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δ. Τζαφόλιας, Τσαλικόγλου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Τσούκας, Μπούρας, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Κοβάνης, Δαραμούσκας, Κυριόπουλος (80' Κούσης), Μαργέτης, Μυρτάι.
ΤΡΙΓΛΙΑ (Καλοπήτας): Δήμιζας, Σολδάτος, Τσαγκάρης (81' Γούλας), Λαζουράς, Κάρδαρης, Σκαφίδας, Μάργαρης, Βατίστας (61' Κότσι), Καραδέμητρος, Μουλάκης (68' Βασιλείου), Παπαδόπουλος.
* Μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής του Παλληνιακού Παναγιώτης Χριστοφιλέας, δήλωσε: «Κοιτάξαμε την Τριγλία στα μάτια και λυγίσαμε με ένα γκολ στο 91'. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έχουν πολλές δυνατότητες. Το μέλλον τους ανήκει και είμαι σίγουρος πως πολλοί αθλητές μας στο μέλλον, θα αγωνισθούν σε εθνικές κατηγορίες και γιατί όχι και στην σούπερ λίγκα. Υπάρχει ταλέντο στον Παλληνιακό και η ομάδα μας κτίζεται σε ισχυρές βάσεις».


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money