Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ



Για όργιο διαιτησίας που καταγγέλλει ότι έγινε στον αγώνα Παλλαυρεωτικού-Αρτέμιδος 2-3, την περασμένη Κυριακή στο Λαύριο, έστειλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας στην ΕΠΣΑΝΑ και την Επιτροπή Διαιτησίας η διοίκηση του Παλλαυρεωτικού, στην οποία αναφέρει σχετικά:
«Ο Παλλαυρεωτικός είναι ένας ιστορικός σύλλογος που τα τελευταία 2 χρόνια έχει αποδείξει ότι σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης, άλλα και θέματα σεβασμού του αντιπάλου και ήθους (ούτε μια φορά σε απολογία η ομάδα μας τα 2 χρόνια αυτά), ξεπερνά κατά πολύ την κατηγορία που συμμετέχει. Μια κατηγορία, που εσείς οι ίδιοι υποβαθμίζετε με τις πράξεις και την αδιαφορία την οποία δείχνεται σε θέματα διαιτησίας.
Ακριβώς με αυτήν την παράγραφο, πέρυσι στις 10/3/2015 ξεκινήσαμε την επιστολή μας, μετά από τον αγώνα με τον Α.Ο. Αυλώνος, που και μαθηματικά τελείωσαν οι ελπίδες μας για την άνοδο, σ’ ένα ματς που έγιναν όργια. Διαιτητής; Ο κύριος Προδρομίδης!
Ερχόμαστε, λοιπόν, στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Λούτσα. Εκ των πραγμάτων ένα ντέρμπυ, που κανονικά θα έπρεπε να είναι διαφήμιση για την κατηγορία.
Διαιτητής; Ο κύριος Προδρομίδης! Στο παιχνίδι, κι ενώ το σκορ ήταν 1-1, έγινε μια φάση η όποια δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά του ποδοσφαίρου...
Παίκτης του Παλλαρεωτικού στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής περνά δύο αντίπαλους, σουτάρει και βάζει ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο βοηθός κύριος Κουλοχέρης, με το που μπαίνει η μπάλλα στα δίχτυα σηκώνει την σημαία. Ο διαιτητής τον βλέπει και δείχνει σέντρα, ενώ ο βοηθός συνεχίζει να την έχει όρθια!
Ο διαιτητής πάει να δει τι έγινε, το  συζήτησαν λίγο και τελικά έδειξαν off-side στην ατομική προσπάθεια! Στις εξηγήσεις που μας έδωσαν στο ημίχρονο, το εύρος τον απαντήσεών τους ήταν από το ότι είναι καινούργιος ο κανονισμός, μιας εβδομάδας! Τι είδους κανονισμός δεν καταλάβαμε… Μέχρι ότι επηρέαζε την φάση ένας παίκτης που βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου! Απ’ εκεί και πέρα δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να διαμαρτυρηθούμε για off-sides που καταλόγισαν εις βάρος μας ούτε για 2 πέναλτυ (το ένα στο 90’) που αμυντικός της αντίπαλης ομάδας έπαιξε …μπάσκετ με την μπάλα!
Kι απευθυνόμαστε σ’ εσάς διοικούντες την ΕΠΣΑΝΑ! Για ποιο λόγο γίνονται αυτά; Για ποιο λόγο μειώνετε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας; Τις προσπάθειες της διοίκησής μας να κρατήσει τον σύλλογο; Γιατί; Είναι ανίκανοι οι διαιτητές; Γιατί δεν τους αλλάζετε όταν υπάρχουν τέτοιες αναφορές επανειλημμένα; Υπάρχει παρασκήνιο; Μήπως τελικά σας νοιάζει μόνο το ποιος θα κάνει κουμάντο και ουσία μηδέν; Πιστεύετε ότι έτσι θα πάει μπροστά η Ένωση; Απ’ εδώ και πέρα, η ομάδα μας θα έχει άλλη αντιμετώπιση στα θέματα που την απασχολούν…
ΥΓ1: Με την ιστορία της ομάδας μας δεν μπορεί να παίζει κανένας Προδρομίδης και καμία ΕΠΣΑΝΑ.
ΥΓ2: Με τους ποδοσφαιριστές μας και τον ιδρώτα τους δεν θα παίξει κανένας Προδρομίδης και καμία ΕΠΣΑΝΑ.
ΥΓ3: Οι εκλογές είναι κοντά και όλοι τότε (από όλες τις πλευρές) θα παίρνετε τηλέφωνο στα γραφεία μας. Θα είναι κλειστά για όλους»...
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money