Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΘΥΕΛΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 1–0



Σε παιχνίδι για γερά νεύρα, που είχε τρομερό ρυθμό (από την αρχή μέχρι το τέλος), πολλές φάσεις και πολλή ένταση, η γηπεδούχος Θύελλα νίκησε τον ισάξιό της Ολυμπιακό Λαυρίου 1-0, με γκολ του Χαρακτίδη στο 76’. Το ματς ήταν ντέρμπυ σ’ όλη του διάρκεια, καθώς καμία ομάδα δεν δεχόταν την …ήττα.
Η Θύελλα πέτυχε μεγάλη νίκη και έφθασε στην κορυφή της βαθμολογίας τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου γνώρισε την 3η μόλις ήττα του στο πρωτάθλημα και οι 2 είναι από την Θύελλα!
Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν δοκάρι στο ξεκίνημα του αγώνα, έχασαν ευκαιρίες, είχαν καλά «στημένα κτυπήματα» με τον Κουρτάνοβιτς και τον Πανάκη, κέρδισαν 6 κόρνερ, αλλά ο πολύ καλός τερματοφύλακας Πάντος, δεν επέτρεψε την παραβίαση της εστίας του! Στο ίδιο διάστημα η Θύελλα -χωρίς να είναι καλή- δημιούργησε φάσεις αλλά δεν είχε «τελειώματα» που να ανησυχούσαν ιδιαίτερα την αντίπαλη άμυνα.
Στο β’ 45λεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά για να σκοράρουν και τα κατάφεραν στο 76’. Ο ρυθμός του παιχνιδιού μπορεί να έπεσε κάπως σε σχέση με το α’ ημίχρονο, όμως ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και μέχρι το τέλος υπήρχε αγωνία για τον νικητή. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 1-0 δεν αντέδρασαν ουσιαστικά.
Φάσεις και γκολ
1’ Οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Βασιλείου, που μπήκε στην περιοχή ανενόχλητος εκμεταλλευόμενος αδράνεια των αμυντικών της Θύελλας. Στην συνέχεια, νέο σουτ του Βελετάκου έφυγε μόλις άουτ.
10’ Κεφαλιά του Πανάκη άουτ, σε κόρνερ του Κουρτάνοβιτς.
13’ Σε εκτέλεση φάουλ του Πανάκη, ο Πάντος έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ.
18’ Μετά από κόρνερ του Χαρακτίδη, ο Ανδρεαδάκης δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά.
35’ Κεφαλιά από πλεονεκτική θέση του Χαρακτίδη άουτ, σε σέντρα του Ζέκιο, μετά από φιλότιμη προσπάθεια του Αθανασόπουλου.
37’ Δυνατό σουτ του Ανδρεαδάκη από καλή θέση, έδιωξε με τα πόδια ο Καραγιάννης.
40’ Υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Πανάκη, απέκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Πάντος.
Β’ ημίχρονο
46’ Σέντρα από πλάγια του Ζέκιο, δεν προλαβαίνει ο Αθανασόπουλος να στείλει από κοντά την μπάλλα στα δίχτυα.
48’ Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ντόσκα. Σούταρε άουτ από 5 μέτρα, σε εξαιρετική σέντρα του Χαρακτίδη.
76’ 1-0: Μετά από πολιορκία στα καρέ του Ολυμπιακού, ο Χαρακτίδης με προσποίηση και ευθύβολο διαγώνιο σουτ πέτυχε το γκολ. Ο Ζέκιο έφυγε μόνος του προς την μεγάλη περιοχή καλυπτόμενος από τον Κουρτάνοβιτς, ο οποίος τον έκοψε προσωρινά, ακολούθησε πλασέ του Αθανασόπουλου πάνω στον Καραγιάννη, ξαναπήρε την μπάλλα ο Αθανασόπουλος, έδωσε πλασαριστά στον Χαρακτίδη, κι αυτός με περίτεχνη ενέργεια κι εύστοχο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 εν μέσω πανηγυρισμών.
85’ Ευκαιρία της Θύελλας με τον Ζέκιο.
Διαιτήτευσαν οι Κορδολαίμης – Λάμπρου, Τσαλίκογλου. Ήταν πολύ προσεκτικοί, αν και είχαν ελάχιστα σφυρίγματα υπέρ της έδρας. Στο γκολ δεν υπήρχε οφ-σάιντ.
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Πάντος, Αράπης, Λευτ. Παπαδόπουλος ΙΙ, Μανουσάκης, Ντούνης, Γεραγωτέλλης (70’ Στάφα), Χαρακτίδης (87’ Οικονόμου), Ντόσκας, Αθανασόπουλος (77’ Βαζέχα), Ζέκιο, Ανδρεαδάκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Καραγιάννης, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πανάκης, Μπουτσάι, Έλενας, Τσιάτσιος (62’ Μινάι), Μουστόγιαννης, Βελετάκος (79’ Παπαγεωργίου), Βασιλείου (76’ Μπεργιάννης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money