Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–0


Το γκολ του Καγιώργη, που έδωσε την νίκη στον Νικηφόρο

Νέα νίκη του Νικηφόρου, αυτή την φορά επί του Πρωτέα, που του έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Σημειωτέο ότι ο Νικηφόρος έχει νικήσει κι εκτός έδρας τον Πρωτέα, που δεν έδειξε σημαντικά στοιχεία ομάδας η οποία προσπαθεί εναγωνίως να παραμείνει στην Α’ κατηγορία (υστερεί πολύ επιθετικά).
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα. Μόνο στα τελευταία 10λεπτα κάθε ημιχρόνου φάνηκε ότι ο Πρωτέας είχε κάποιες βλέψεις για να πάρει θετικό αποτέλεσμα!
Μόλις στο 3’ ο Παπακώστας είχε διαγώνιο σουτ (ελάχιστα άουτ) και στο 26’ ανταπέδωσε ο Μαραγκός με καλή χαμένη ευκαιρία (μόνος έκανε πλασέ άουτ).
Στο β’ μέρος με την είσοδο του Αποστολόπουλου, ο Νικηφόρος συνέχισε να υπερέχει αλλά απέκτησε και επιθετική οντότητα, με αποτέλεσμα στο 60’ μετά από κτύπημα φάουλ του Δούβου και κεφαλιά του Χαρικιόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι, ο Καγιώργης με νέα κεφαλιά να σημειώσει το 1-0.
Λίγο αργότερα (63’) οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν δύο φορές (στην ίδια φάση) σε θέση βολής με τον Μαραγκό και τον Ζντράβα αλλά οι αμυντικοί έκοψαν τα σουτ πριν η μπάλλα καταλήξει στον τερματοφύλακα Φελέσκουρα, ο οποίος στο 92’ έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση, με εκπληκτική απόκρουση σε ευθύβολο σουτ του Νίνα (η μπάλλα κτύπησε και πάνω στο οριζόντιο δοκάρι μετά την απόκρουση).
Στο διάστημα 65’-85’ ο Νικηφόρος είχε άλλες 4 τουλάχιστον εξαιρετικές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά οι Θ. Ρίζος (σε 2 περιπτώσεις), Δούβος και Νεοφύτου τις έχασαν…
Μετά το τέλος της συνάντησης υπήρξε έντονος εκνευρισμός μπροστά στ’ αποδυτήρια των αντιπάλων, με φραστικές επιθέσεις αλλά χωρίς ακραίες χειρονομίες.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Χόικας. Κακώς διαμαρτύρεται ο Πρωτέας για τους διαιτητές, που φάνηκαν επιεικείς σε ενέργειες κυρίως των φιλοξενουμένων.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης-Τσίχλης): Φελέσκουρας, Καγιώργης, Παπακώστας, Αλβανός, Μωυσιάδης (76' Κανελλόπουλος), Άγκουν, Μαρζέλος (68' Νεοφύτου), Χαρικιόπουλος, Θ. Ρίζος, Δούβος, Παυλίδης (46' Γ. Αποστολόπουλος Ι).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Δέδες (84' Μακροδημήτρης), Μαρινάκης, Χύκα, Κούλιμπης, Θάνο, Μαραγκός, Κατσούλας, Νίνα, Τσαλικίδης (60' Ζντράβα), Μακρυπίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money