Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1–1


Φάση από τον αγώνα

Απροσδόκητη ισοπαλία παραχώρησε ο Παλληνιακός και πήρε η Δόξα Κορωπίου, μετά από αγώνα που οι γηπεδούχοι τον έβλεπαν ως μια τυπική διαδικασία μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί της Θύελλας (περιλαμβανομένου και του παράγοντα «κούραση») και οι φιλοξενούμενοι διεκδικούσαν ό,τι μπορούσαν στο πλαίσιο της προσπάθειας σωτηρίας της ομάδας τους…
Η ισοφάριση στο 94’ από την Δόξα, έκοψε τα πόδια των παικτών του Παλληνιακού, που νόμισαν ότι είχαν προσφέρει ότι έπρεπε στον αγώνα για να εξασφαλίσουν την νίκη και τους 3 βαθμούς! Όμως, όπως αποδείχθηκε, λογάριαζαν …χωρίς τον ξενοδόχο!
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί στο α' μέρος και είχαν δοκάρι στο 30’, σε σουτ από μακριά του Ναθαναήλ. Πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν ορισμένες καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο και μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα γκολ αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.
Έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους στο διάστημα 45'-70'. Στο 25λεπτο αυτό κυριάρχησαν, απείλησαν τον Αλευρή πολλές φορές και κατάφεραν να σκοράρουν στο 60' με σουτ του Μαργέτη (1-0).
Όμως, από το 70' και μετά, η ομάδα της Παλλήνης εμφάνισε σημεία κόπωσης και η Δόξα (χωρίς να το πολυπιστεύουν οι παίκτες της), βρήκε την ευκαιρία στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων, καθώς οι αμυντικοί αδράνησαν, να πάρει την ισοπαλία όταν ο Πλάκα γύρισε την μπάλλα στον Στέφανο Παπαδόπουλο, κι εκείνος με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Τσούκα (1-1). Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί των φιλοξενουμένων και δημιουργήθηκε μικροεπεισόδιο μεταξύ Πλάκα και παραγόντων του Παλληνιακού, που έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.
Διαιτητές: Μανιώτης – Μπουξμπάουμ, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Τσούκας, Μπούρας, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Κοβάνης (71' Σιάσος), Δαραμούσκας, Κυριόπουλος, Μαργέτης (87' Καστής), Μυρτάι (58' Κούσης).
ΔΟΞΑ Κ. (Πετούρης): Αλευρής, Ξεφτεράκης, Ναθαναήλ (53' Μπεκιάρης), Αδαμίδης, Τζίμας, Γρίβας, Καψοκώστας, Στέφ. Παπαδόπουλος, Σταμάτης, Τσαουσάι (71' Θεοχάρης), Πλάκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money