Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 3–0



Ο Διόνυσος παρουσιάσθηκε καλύτερος του Αστέρα Μενιδίου σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ενός Αστέρα, που παρατάχθηκε με σημαντικές ελλείψεις (12 παίκτες αποστολή).
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς ο ισχυρότατος άνεμος στο γήπεδο του Διονύσου δυσκόλεψε πολύ τις δύο ομάδες.
Ο Διόνυσος προηγήθηκε στο 30’, όταν ο Δρόσος με ωραία εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, εκμεταλλευόμενος τον ευνοϊκό αέρα, πέτυχε το 1-0.
Το 2-0 έγινε στο 60’ με τον νεοαποκτηθέντα Μπαλογιάννη, μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Ραυτακόπουλου. Στο 83’ ο Διόνυσος είχε δοκάρι σε σουτ του Χρυσανθόπουλου και το σκορ έκλεισε πάλι ο Δρόσος με κτύπημα πέναλτυ στο 88’, το οποίο κέρδισε ο Μπαλογιάννης σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα του Αστέρα Γκιόλα (3-0).
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Πανούτσου – Γκόντα, Χόικα.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Χαρμπίλας (61’ Μαρουσόπουλος), Βαϊόπουλος, Χ. Γκέσουρας, Κώνστας, Καρατσίκος, Δ. Ραυτακόπουλος, Ράλλης, Αγγελόπουλος (46’ Μπαλογιάννης), Δρόσος, Μαρώλιας (72’ Χρυσανθόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ. (Ρουσόπουλος): Γκιόλας, Αμανατίδης, Γατσούλη, Ρουμελιώτης, Λιαμκάι, Ελευθερίου, Σούλα, Μιχαηλίδης, Χατήρας, Γεωργούσης, Χαμπέρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money