Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΜΑΡΚΟ 0–1


Ο Σκόρδας (ν. 2) σημειώνει το νικητήριο τέρμα της Μαρκό
Η Μαρκό ήταν οριακά καλύτερη του νεανικού Άρη Βούλας και κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας 1-0, αφού εκμεταλλεύθηκε τόσο τους τραυματισμούς δύο βασικών παικτών της γηπεδούχου ομάδας όσο και την απειρία των νεαρών παικτών της!
Γενικά, η Μαρκό ήταν πιο σίγουρη στο παιχνίδι της και είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλλας. Ο Άρης Βούλας έμεινε χωρίς σέντερ-φορ από το 7’ που τραυματίσθηκε κι αποχώρησε ο Παπαγεωργίου, με αποτέλεσμα να είναι επιθετικά ακίνδυνος. Κατά τα άλλα δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από την αντίπαλό της, που δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά καμία δεν είχε το ποθητό αποτέλεσμα (σε δύο περιπτώσεις σουτ του Γκόντζου απέκρουσε ο Κάρσος)!
Το γκολ που έκρινε τον νικητή επιτεύχθηκε στο 62’ όταν ο Πετράι ελίχθηκε από πλάγια, τροφοδότησε τον προωθημένο Σκόρδα κοντά στο πέναλτυ, κι αυτός με «μυτάκι» σημείωσε το 0-1.


Στο 80’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Κριλής. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν (παρότι με 10 παίκτες) προς το τέλος, κι απείλησαν την εστία του Παππά, αλλά χωρίς να καταφέρουν κάτι καλύτερο.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Β. Τζαφόλιας, Δουλγεράκης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Τσιαγκάνης, Αδαμάκος (75' Ρίζος), Διακρούσης, Κωστόπουλος, Κοτζάι, Φώσκολος, Μπουλλάρι (40' λ.τρ. Κολτσίδας), Κριλής, Παπαδημητρόπουλος, Παπαγεωργίου (7' λ.τρ. Σπυρόπουλος).
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Παππάς, Σκόρδας, Πατσαούρας (80' Τσετβερίκοβ), Δημογιάννης, Τζανής, Ρεντζής, Λάπας (55' Πετράι), Πλίτσης, Βεϊζάι, Γκόντζος, Δημητρίου (70' Ζατσελλάρι).



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money