Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–2



Ο Αήττητος στο τέλος υπερίσχυσε των Νικητών με 2-0 στην Ανθούσα, αλλά η εικόνα του παιχνιδιού ήταν διαφορετική! Η ομάδα των Σπάτων σημείωσε συμπτωματική νίκη, αφού οι γηπεδούχοι Νικητές είχαν 4 τετ-α-τετ και ο τερματοφύλακας Κονόμι, που έκοψε τους αντίπαλους επιθετικούς, αναδείχθηκε σε μορφή…
Το σκορ είναι απολύτως πλασματικό! Οι Νικητές κυριάρχησαν σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Έχασαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για γκολ με τους Θ. Λεμονή, Παππά, Μπλέτα, στις πολλές καταστάσεις που δημιούργησαν στα αντίπαλα καρέ.
Όμως, η εμπειρία του Αήττητου (κυρίως του Βιδάλη, ο οποίος πέρασε στην επίθεση), επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 84', με κεφαλιά του Βιδάλη, στην μοναδική σοβαρή επίσκεψή τους στα καρέ των Νικητών. Το 0-2 διαμορφώθηκε σε αντεπίθεση (91’) από τον Βαρώνο, όταν όλα είχαν κριθεί!
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Πολίτης, Γκούβας.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Παπαδογεωργάκης, Γεράνης (46’ Πανουσόπουλος), Παπαπέτρου, Ξαγοράρης, Κουλούτζος, Σωτηρόπουλος, Ντιέλλι (62’ Μπλέτα), Μαλάι, Θαν. Λεμονής, Νικ. Λεμονής, Παππάς.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Κονόμι, Κοντάκης, Μπαράκος, Βιδάλης, Λύγκος, Κολάγκι, Κοσμάς, Λάπας (Τσούκα), Κουτρούμπας (Μπρέγκου), Τζαβέλας (Βαρώνος), Κατσικώστας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money