Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–0


Φάση από τον αγώνα

Η Μάχη «ταρακούνησε» τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες (η πρώτη ήταν στο Κύπελλο)! Η επικράτηση της ομάδας του Μαραθώνα ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, αφού στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν δυνάμεις να ανταποκριθούν στις ανάγκες του παιχνιδιού..
Το γκολ του Σωτηριάδη στις καθυστερήσεις, ανάγκασε τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου να υποστεί μια ήττα – σοκ. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τις ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο της …προκοπής. Πάντως, οι αντίπαλοι προσπάθησαν για το καλύτερο.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες (Σουσούνης, Τσέλια), πριν φθάσουμε στο 42' που ο Π. Ντεντόπουλος είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ! Ο Ολυμπιακός στάθηκε διπλά άτυχος στο 60', όταν ο Τσέλια σούταρε (κι αυτός) στο δοκάρι!
Η Μάχη ήταν καλά στημένη και μετά το 60' έψαξε για αντεπιθέσεις, θέλοντας να απειλήσει με τους γρήγορους επιθετικούς της.
Οι συνθήκες του παιχνιδιού άλλαξαν μετά το 67', όταν ο Χρήστος Τσεβάς -καλύτερος του αγώνα- απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γιατί εμπόδισε παίκτη της Μάχης να εκτελέσει ένα φάουλ! Απ’ εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι με την αριθμητική υπεροχή τους προσπάθησαν περισσότερο και ρίσκαραν. Έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 83' με τον Ραπτογιάννη να ανοίξει το σκορ. Νωρίτερα, ο Σουσούνης είχε αστοχήσει με πλασέ, από το ύψος του πέναλτυ!
Τελικά, το γκολ των γηπεδούχων επετεύχθη στο 93', όταν ο Καραλής πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον στόπερ Σωτηριάδη, ο οποίος έκανε απίστευτη κούρσα από την άμυνά του στην επίθεση, και με άψογο τελείωμα νίκησε τον Χανδρινό (1-0). Η ομάδα του Μπογιατίου στο 94' μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά στην κεφαλιά του Αρκουμάνη, ο τερματοφύλακας Παππάς απέκρουσε σωτήρια…
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Μπουξμπάουμ, Γουρνιάς.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Καλλιακούδας, Τσέλας, Χατζηπέτρος, Σωτηριάδης, Καραλής, Καρακοζίδης (61' Καχόπουλος), Νταής, Σένε (64' Παρούσος, 73' λ.τρ. Ραπτογιάννης), Μίχας, Αλ. Κοροβέσης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣ (Μαγγίνας): Χανδρινός, Λαζαρίδης, Μπαλωμένος, Ιωσήπου, Χρ. Ντεντόπουλος, Ρόμπολας (57' Κ. Τσεβάς), Τσέλια, Κατσούγκρης (78' Αρκουμάνης), Π. Ντεντόπουλος, Χρ. Τσεβάς, Σουσούνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money