Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΓΙΑΤΙ



Δύο μεταγραφές που αποδεικνύουν την πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου να ισχυροποιήσει το έμψυχο δυναμικό της ώστε να επιτευχθούν οι εφετινοί στόχοι της ομάδας, ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 15/1/2016. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η μεταγραφή δύο ακόμη πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Αγ. Στεφάνου απέκτησαν τον 30χρονο Αλέξανδρο Καραχάλιο, όπως και τον 29χρονο αδελφό του Παναγιώτη Καραχάλιο, για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Οι αδελφοί Αλέξανδρος και Παναγιώτης Καραχάλιος, έπαιξαν στο πρώτο εξάμηνο εφέτος στον Ιωνικό Νικαίας. Ο Αλέξανδρος ήταν βασικός και εκ των κορυφαίων ενώ ο Παναγιώτης έμεινε πίσω, λόγω τραυματισμού κι έχασε αρκετά παιχνίδια. Πέρυσι τ’ αδέλφια αγωνίσθηκαν στην Νέα Ιωνία (επίπεδο Γ' Εθνικής), όπου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.
Ο Παναγιώτης αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός και βοήθησε πολύ την Νέα Ιωνία στα δύο χρόνια που έπαιξε εκεί. Ο Αλέξανδρος είναι μεσοεπιθετικός, κι ήταν πολύ καλός με την Νέα Ιωνία.
Και τα δύο αδέλφια έχουν αγωνισθεί σε πολλές ομάδες: Αχαρναϊκό, Εθνικό, Αίαντα Σαλαμίνος, Παναργειακό, Γλυφάδα, Πανηλειακό, Ηλιούπολη, Πανιώνιο, Καλλιθέα, Λάρισα, Διαγόρα, Απόλλωνα Σμύρνης…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money