Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝOY 2–4


Το πέναλτυ του Καραχάλιου για το 0-3!

Πολύ μεγάλη εμφάνιση και νίκη πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου στο γήπεδο «Γιώργος Ραφιάς» του Λαυρίου, κι επικράτησε άνετα του τοπικού Ολυμπιακού με 4-2. Η μετριότητα των γηπεδούχων και η εξαιρετική απόδοση βάσει του στησίματος που είχαν οι φιλοξενούμενοι, έδωσαν σαφές αγωνιστικό προβάδισμα στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, οι οποίοι δικαιολόγησαν απόλυτα την θέση τους!
Πρωταγωνιστής της συνάντησης αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Καραχάλιος που σημείωσε δύο γκολ, σε ματς με καλό θέαμα και γκολ, σε συνθήκες ανυπόφορου κρύου (κυρίως για τους θεατές)!
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 18' με χαμένη μεγάλη ευκαιρία του Π. Ντεντόπουλου και οι γηπεδούχοι είχαν λίγο αργότερα επικίνδυνο αλλά άστοχο σουτ από τον Παπαγεωργίου. Εντός διλέπτου το Μπογιάτι ευτύχησε να πετύχει δύο τέρματα από ισάριθμα αμυντικά λάθη. Στο 35' ο Πανάκης έκανε λάθος και ο Αλ. Καραχάλιος με ασύλληπτο μακρινό σουτ σημείωσε το 0-1. Πριν καλά–καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί έγινε κι άλλο λάθος από τον Τσίκλο, με αποτέλεσμα οι Καραχάλιος – Ντεντόπουλος να συνεργασθούν άψογα και ο Λαζαρίδης (τελευταίος κάτοχος της μπάλλας) με πλασέ να πετύχει το 0-2!
Οι παίκτες του Ολυμπιακού Λαυρίου σοκαρίστηκαν αλλά στο β’ ημίχρονο προσπάθησαν περισσότερο αλλά τα αμυντικά λάθη συνεχίσθηκαν και στο 60’ ο Πανάκης υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Μπαλωμένου, το οποίο εκτέλεσε επιτυχώς ο Καραχάλιος (0-3).
Προ του φάσματος βαριάς ήττας, οι γηπεδούχοι επιδίωξαν να «τονώσουν» τον εγωισμό τους και στο 63’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πανάκη μείωσαν 1-3. Η αντίδραση των φιλοξενουμένων δεν απέδωσε καρπούς αλλά στο 75’ οι ελπίδες του Ολυμπιακού Λαυρίου για κάτι καλύτερο αναζωπυρώθηκαν, καθώς ο Μουστόγιαννης μετά από φάση διαρκείας, μείωσε κι άλλο με ωραίο σουτ (2-3). Μάλιστα στο 79’ ο Βαφειάδης άγγιξε την ισοφάριση με κεφαλιά! Όμως όλα τελείωσαν στο 87' όταν ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του με νέο γκολ από τον Π. Ντεντόπουλο (μετά από συνεργασία των Τσέλια – Αλ. Καραχάλιου), που πλάσαρε σε κενή εστία για το τελικό 2-4.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δ. Τζαφόλιας, Γκόντα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Καραγιάννης, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πανάκης, Μπουτσάι, Έλενας, Τσιάτσιος, Παπαγεωργίου, Μουστόγιαννης, Σαριαλτίν (46' Μινάι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Μαγγίνας): Χανδρινός, Λαζαρίδης, Μπαλωμένος, Ιωσήπου, Χ. Ντεντόπουλος, Ρόμπολας (46' Τσέλια), Σουσούνης, Κατσούγκρης, Π. Ντεντόπουλος, Αλ. Καραχάλιος (88' Μπερμπάντης), Κ. Τσεβάς (81' Π. Καραχάλιος).
* Η διοίκηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου ευχαρίστησε την διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου για την φιλοξενία, ενώ ικανοποιημένοι σχολίαζαν την εξαιρετική διαιτησία του αγώνα.
* Σε ανακοίνωση της διοίκησης του Ολυμπιακού Λαυρίου, τονίζεται: «Ο Ολυμπιακός Λαυρίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον διαιτητή κ. Μαλαμά και τους βοηθούς του, για την άψογη διαιτησία τους στον αγώνα Ολυμπιακός Λαυρίου – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου. Τέτοιες διαιτησίες μόνο καλό κάνουν στο άθλημα, κι ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε ακόμη καλύτερες. Πολλά συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγ. Στέφανου, για την δίκαιη νίκη τους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money