Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 4–1



Η Άνοιξη επεβλήθη εύκολα του Αστέρα Μενιδίου με 4-1. Το ματς διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, με τσουχτερό κρύο, κι έντονη χιονόπτωση κατά διαστήματα. Ωστόσο οι ομάδες αγωνίσθηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Από το πρώτο ημίχρονο η Άνοιξη «καθάρισε» την νίκη της αφού προηγήθηκε με 3-0. Στο 15' ο Βλαχάκης σέντραρε και ο Θεοδώρου με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο Αστέρας Μενιδίου παραλίγο να ισοφαρίσει αμέσως, αλλά κεφαλιά του Χαμπέρη κόντραρε σε αμυντικό και στο δοκάρι του Μουλά! Στο 30' έγινε το 2-0: Ο Γιομπάδαλης στο κέντρο, έβγαλε μπαλλιά στον Ειρηναίο Αθανασόπουλο, κι αυτός πέρασε δύο αντιπάλους του κι έπιασε ωραίο αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νικώντας τον Γκιόλα.
Στο 38' με ωραίο διαγώνιο σουτ του Βλαχάκη σημειώθηκε το 3-0. Μέχρι το 45' η Άνοιξη είχε δύο ακόμη σημαντικές ευκαιρίες με Αθανασόπουλο και Δαρζέντα.
Στο β’ μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, παρ’ ότι ο ρυθμός έπεσε. Στο 65' μετά από κόρνερ, ο Γιάννης Αθανασόπουλος με κεφαλιά έκανε το 4-0. Ο Αστέρας Μενιδίου πέτυχε το γκολ της τιμής στο 72' με υπέροχο σουτ του Ελευθερίου, ενώ στο 77' ο Μουλάς απέκρουσε δύσκολα σουτ του Ζούμα.
Ο νεοαποκτηθείς από την Άνοιξη Βλαχάκης (προερχόμενος από το Κρυονέρι), κέρδισε τις εντυπώσεις.
Διαιτητές: Δατσέρης – Πειρασμάκης, Αλεξοπούλου.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης, Ζώτος, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος, Γιομπάδαλης, Λυγομένος, Δαρζέντας, Θεοδώρου (46' Μπουσδέκης), Ε. Αθανασόπουλος (70' Γεωργοκίτσος), Βλαχάκης (53' Λαγαστής).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ. (Ρουσόπουλος): Γκιόλας, Γεωργιάδης, Αμανατίδης, Γατσούλη, Χαμπέρης, Κρανίδης (46' Ζούμας), Σούλα, Μιχαηλίδης, Χατήρας, Γεωργούσης, Ελευθερίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money