Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡAΘΩΝΑ 0–0


Στιγμιότυπο από την περυσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο


Δίκαιη ισοπαλία μετά από αμφίρροπο παιχνίδι, με την Μάχη πιο επικίνδυνη και τον τερματοφύλακα Τσούνη να σώζει τον Νικολακάκη από την ήττα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 6’ αλλά στην πάσα του Μίχα, ο Παρούσος τετ-α-τετ με το τέρμα έχασε τον έλεγχο της μπάλλας και τελικά δεν την …βρήκε! Το α’ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με πολλή δύναμη, χωρίς άλλες σημαντικές φάσεις.
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι «άνοιξε» και οι αντίπαλοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 50’ ο Καλλέρης είχε σουτ άουτ από καλή θέση και στο 68’ ο Τσούνης έκανε απίστευτη απόκρουση σε καρφωτή κεφαλιά του προωθημένου Σωτηριάδη! Ο Τσούνης ήταν σταθερός σ’ όλο το ματς και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 85’ κοντινό πλασέ του διακριθέντα Νταγιάντα μπλοκαρίστηκε από αμυντικούς με κόντρες και στο 87’ ο Τσούνης πάλι έσωσε το τέρμα του από βέβαιη παραβίαση, αποκρούοντας εντυπωσιακά πλασέ του Νταή από την μικρή περιοχή…  
Διαιτητές: Μπερέτας – Σπυρόπουλος, Πολυχρονιάδης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Τσούνης, Δαμιανίδης, Γκίτζος, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Πεΐδης, Καλλέρης (63’ Νταγιάντας), Κουμουλίδης (74’ Καραγιαννίδης), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Μουκάνης.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Κ. Σένε, Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής (69' Καρακοζίδης), Μουρούτης (87' Θανόπουλος), Νταής, Παρούσος (73' Ραπτογιάννης), Μίχας, Λευτ. Παπαδόπουλος.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money