Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΩΡΩΠΟΣ 1–0



Η Άνοιξη επικράτησε δύσκολα γηπεδούχος του Ωρωπού με 1-0. Με μία ουσιαστικά καλή ευκαιρία, η Άνοιξη πήρε την πολύτιμη νίκη επί ενός αντιπάλου που την αμφισβήτησε μέσα στο γήπεδό της και παραλίγο να πάρει αποτέλεσμα!
Ο Ωρωπός απείλησε στο 10' με καλό σουτ του Μίχα (μόλις άουτ) και με γυριστό του Κανάρη στο 29' και σουτ του Μίχα, που ο Μουλάς μπλόκαρε. Αν και καλύτερη στο γήπεδο, η Άνοιξη έχασε κάποιες ευκαιρίες να σημειώσει γκολ με Δρακόπουλο και Νικήτα Αθανασόπουλο αλλά στο 36' ο Δαρζέντας πέτυχε το 1-0 με κοντινό πλασέ ύστερα από προσωρινή απόκρουση του Οσμάν σε σουτ του Θεοδώρου. Στο 44’ ο Νικήτας Αθανασόπουλος είχε δοκάρι.
Στο β’ μέρος ο Ωρωπός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Άνοιξη αναγκάσθηκε να αμυνθεί! Πάντως, στο 68' σε σουτ του Ειρηναίου Αθανασόπουλου η μπάλλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 75' ο Ωρωπός είχε καλό κτύπημα φάουλ του Κανάρη που μπλόκαρε ο Μουλάς και λίγο αργότερα έχασε ευκαιρία ο Φιλλής. Στο 90' σε παράλληλη σέντρα του Οσμανάι, ο Νικήτας Αθανασόπουλος δεν πρόλαβε να εκτελέσει.
Διαιτητές: Μανιώτης – Δ. Τζαφόλιας, Μακρής. Παράπονα από την διαιτησία έχει ο Ωρωπός, αφού στο επίσημη σελίδα του στο facebook αναφέρονται μεταξύ άλλων: «Συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο των κ.κ. Μανιώτη, Τζαφόλια, Μακρή. Για άλλη μια φορά τίμησαν την διαιτησία κόβοντας το καρπούζι ακριβώς στη μέση, δηλαδή 70-30! Έτσι είναι σωστό να γίνεται στα ελληνικά γήπεδα»...
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης, Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Ράλλης, Δρακόπουλος (66' Ειρ. Αθανασόπουλος), Θεοδώρου (76' Οσμανάι), Νικ. Αθανασόπουλος, Δαρζέντας, Κ. Τσεβάς (89' Μπουσδέκης).
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Οσμάν Λουτφή, Αλιάι, Μήτρου, Γιουνάς, Π. Νικολάου, Σκαρμούτσος, Κανάρης, Ευφραιμίδης (65' Γ. Μπαλόκας), Φιλλής, Μίχας, Μπραχιμάι (80' Κατσίκας).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money