Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Η Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.;



Η «επιτροπεία» της ΕΠΣΑ στην ΕΠΣΑΝΑ ήταν μια γάγγραινα από την οποία ήθελαν να ξεφύγουν όλα τα σωματεία-μέλη και όλες οι διοικήσεις της ΕΠΣΑΝΑ από ιδρύσεώς της. Με την πάροδο των ετών, όλοι ήλπιζαν ότι η ΕΠΣΑΝΑ θα κατάφερνε να σταθεί μόνη στα «πόδια» της.
Όμως η σημερινή διοίκηση των «αγαθών παραγόντων», που άγονται και φέρονται από τον «σεναριογράφο» Δ. Γιαρένη, φαίνεται να έχει παραδώσει σχεδόν όλες τις θεσμικές της λειτουργίες σε οργανωτικές και λειτουργικές δομές της ΕΠΣΑ!
Δεν μας έφθαναν οι παρατηρητές αγώνων από την ΕΠΣΑ, που πήραν τις θέσεις των αντίστοιχων από την ΕΠΣΑΝΑ!
Δεν μας έφθαναν οι τραυματιοφορείς και διασώστες από την ΕΠΣΑ, που πήραν τις θέσεις των πραγματικών γιατρών από την ΕΠΣΑΝΑ!
Τώρα, διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΑ ότι ομάδα υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ μετέχει σε διοργάνωση (Χριστουγεννιάτικο τουρνουά) της ΕΠΣΑ! Επιτρέπεται (σε διοργάνωση άλλης Ένωσης); Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί πια;
Η ΕΠΣΑ δείχνει να ελέγχει και να καθοδηγεί ευθέως την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ.
Η Ένωση της Ανατολικής Αττικής διαλύεται και κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται. Για όσους αγαπούν αυτή την Ένωση, δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση. Τα ψέματα έχουν περισσέψει. Ο Δ. Γιαρένης συγκεντρώνει χρήματα από διάφορες χορηγίες και αντί να τα προσφέρει στα σωματεία-μέλη, φροντίζει να φτιάξει νέα γραφεία για να κάνει προσωπικές δημόσιες σχέσεις! Κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει για τις ομάδες που παίζουν τα παιδιά ποδόσφαιρο στην Ανατολική Αττική. Όσοι δεν βιώνουν την πραγματικότητα, είναι βέβαιο ότι θα ξυπνήσουν ένα πρωί και θα καταλάβουν ότι είναι πολύ αργά για να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money