Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 0–1


Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο ελλιπής Ωρωπός στον Γέρακα επί της τοπικής ομάδας, που είχε 3 συνεχόμενες νίκες. Μάλιστα, ο τερματοφύλακας Φελέσκουρας αναδείχθηκε σε σωτήρα της ομάδας του! Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κι έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
Στο 12’ μακρινό σουτ του Κανάρη, μόλις άουτ. Στο 24’ ο Γιουνάς έβγαλε τον Μπραχιμάι τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Φελέσκουρα, αλλά για λίγο έχασε το κοντρόλ της μπάλλας και τον πρόλαβε ο γκολκήπερ. Στο 37’ συνεχόμενα σουτ μέσα από την περιοχή των Γ. Μπαλόκα και Μίχα, απέκρουσε ο Φελέσκουρας. Στο 44’ ο 17χρονος Θωμάς Κατσίκας (που είχε μπει ως αλλαγή), βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και πέτυχε το 0-1 με πλασέ, αφού πήρε πάσα-άνοιγμα του Κανάρη.
Στο β’ ημίχρονο ο Γέρακας πίεσε για να ισοφαρίσει, αλλά και πάλι ο Ωρωπός με αντεπιθέσεις είχε τις ευκαιρίες… Στο 52’ πάσα του Κατσίκα στον Μίχα, που πλάσαρε αλλά και πάλι ο Φελέσκουρας έδιωξε σε κόρνερ. Το ίδιο και στο 63’ σε μακρινό σουτ του Κανάρη (απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκήπερ). Στο 75’ ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Μίχα -πάλι από πάσα του κορυφαίου Κανάρη- και πλασέ, έβγαλε πάλι ο Φελέσκουρας. Στο 80’ ο Κανάρης πέρασε από το κέντρο όποιον βρήκε μπροστά του και λίγο έξω από την περιοχή έκανε σουτ-λόμπα, με την μπάλλα να «γλύφει» το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μπουξμπάουμ, Κουλοχέρης.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Τσιροζίδης, Πατρινός, Στέφ. Παπαδόπουλος, Καρλατήρας, Δημητριάδης, Μπερέτης, Καλούδης (59’ Καγιάς), Αποστολίδης, Δριλάκης (69’ Παργιανός), Δελάρδας.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Οσμάν Λουτφή, Αλιάι, Μήτρου, Γιουνάς, Π. Νικολάου, Σκαρμούτσος (26’ λ.τρ. Κατσίκας), Κανάρης (92’ Μηνιάτης), Γ. Μπαλόκας, Ευφραιμίδης (81’ Φιλλής), Μίχας, Μπραχιμάι.


* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money