Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 4–0



Την 8η σερί νίκη της πέτυχε η πρωτοπόρος Άνοιξη. Επικράτησε της Δόξας Ποντίων Αχαρνών με 4-0 χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία… Πάντως, η Δόξα άφησε καλές εντυπώσεις για το χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι της, που σε 2-3 περιπτώσεις απείλησε τους γηπεδούχους.
Η Άνοιξη άνοιξε το σκορ γρήγορα με κεφαλιά του Δρακόπουλου σε σέντρα του Νικήτα Αθανασόπουλου. Το 2-0 σημείωσε στο 21' ο Κώστας Τσεβάς, ύστερα από νέα πάσα του Νικήτα Αθανασόπουλου, ο οποίος στο 51' με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0 (προηγήθηκε συνδυασμός). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 67' με καρφωτή κεφαλιά ο Δρακόπουλος, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Διαιτητές: Τριγάζης – Πολυχρονιάδης, Κουλοχέρης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Γιάν. Αθανασόπουλος, Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Ειρ. Αθανασόπουλος, Δρακόπουλος, Βαγγ. Θεοδώρου (76' Γεωργούσης), Νικ. Αθανασόπουλος (78' Λαγαστής), Δαρζέντας (73' Οσμανάι), Κ. Τσεβάς.
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλιας, Δημ. Θεοδώρου, Σιρινίδης, Κουλέπης (51' Χριστιανίδης), Ρούντος, Αθανασέλος, Κότσαλος, Καϊταλίδης, Μαβίδης (61' Βλαντόιου), Βενετικίδης, Σονίδης (65' Παπαγεωργίου).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money