Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ!


Το γήπεδο Ανθούσας με τα καθίσματα. Ένα μικρό στολίδι!

Η φασιστοειδής συμπεριφορά του δημάρχου Παλλήνης Θανάση Ζούτσου, σε αθλητικά θέματα του δήμου, συνεχίζεται με εξωφρενικές παραμέτρους. Τώρα, τον καταγγέλλει η αντιπολίτευση (αλλά και οι σωστά σκεπτόμενοι φίλαθλοι της περιοχής) για το ξήλωμα των καθισμάτων που τοποθέτησε η διοίκηση της Ατλαντίδος στην εξέδρα του γηπέδου Ανθούσας με δικά της έξοδα! Κάποιοι άλλοι θα αναδείκνυαν τους φιλάθλους που προσφέρουν την περιουσία τους για το κοινό καλό της περιοχής! Όμως, όχι ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του στον δήμο Παλλήνης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάθε αθλητική δραστηριότητα ως μέσο είσπραξης χρημάτων, χωρίς την παραμικρή αντιπαροχή…
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Παλλήνης και πρώην πρόεδρος του Παλληνιακού Τάκης Μερτύρης, έκανε επί του θέματος την ακόλουθη ανακοίνωση: «Έχοντας την τιμή να διατελέσω πρόεδρος του Παλληνιακού και ταυτόχρονα δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Παλλήνης, θα ήθελα να καταγγείλω δημόσια κάποια γεγονότα, για να γνωρίζουν οι δημότες μας.
Κατ’ αρχήν επί 5 έτη λειτουργίας του καλλικρατικού δήμου δεν έχει δοθεί ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ στα τοπικά αθλητικά σωματεία του δήμου μας, σε αντίθεση με όλους τους δήμους της χώρας που ενισχύουν τα σωματεία τους! Εμείς τα χρήματα των δημοτών τα δίνουμε σε συγκεκριμένη εταιρεία, για να διαχειρίζεται ανεξέλεγκτα τα αθλητικά προγράμματα του δήμου!
Τα ποσά που διατίθενται από τον δήμο για την συντήρηση και ανάπλαση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου μας είναι μηδαμινά έως ανύπαρκτα. Η ανικανότητα της δημοτικής αρχής να ανταπεξέλθει σε όλα αυτά είναι δεδομένη.
Εμφανίζεται, λοιπόν, κάποιος πρόεδρος ενός σωματείου της Ανθούσας και με δικά του χρήματα αγοράζει και τοποθετεί πλαστικά καθίσματα στην εξέδρα του γηπέδου, που ήταν με ξύλινες τάβλες και -με κάποιες ακόμη παρεμβάσεις- γίνεται ένα γήπεδο στολίδι. Όμως, ο δήμαρχος της πόλης μας ξήλωσε, κι έβγαλε τα καθίσματα! Σε ερώτησή μας, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, για τον λόγο που προέβη σε αυτήν την ενέργεια, η απάντησή του ήταν ότι αυτός προσωπικά αποφασίζει (!) και ότι ξήλωσε τα βιδωμένα καθίσματα γιατί θεωρεί ο ίδιος ότι τα καθίσματα στα γήπεδα είναι επικίνδυνα γιατί τα πετούν στους αγωνιστικούς χώρους!!!
Η θέση αυτή πραγματικά -από μόνη της- αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Εκτός κι αν όλα τα γήπεδα του κόσμου είναι παράνομα… Πραγματικά εξωφρενικό! Συμπέρασμα: Όταν η ανικανότητα συνοδεύεται από μικροψυχία, είναι καταστροφική για τον δήμο μας»…

Ο καλλωπισμός του γηπέδου Ανθούσας με πρωτοβουλία της διοίκησης της Ατλαντίδας δεν άρεσε στον τοπικό δήμαρχο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money