Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

AΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΚΟΡΩΠΙ 4–0



Ο Αήττητος κατάφερε να σημειώσει 4 γκολ στο β’ μέρος και να νικήσει το φιλότιμο Κορωπί, που άντεξε μέχρι το 65’! Στο 66’ ο Σκούμας πέτυχε με πλασέ το 1-0 και στο 70’ ο Γκούμας με νέο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής το 2-0. Στο 72’ ο Κοσμάς σημείωσε με σουτ το 3-0 και στο 83’ ο ίδιος το 4-0.
Κατά την διάρκεια του α’ 45λέπτου, στο 11' ο Ούσιος έκανε δύσκολη απόκρουση σε κοντινό πλασέ του Σκούμα, στο 23' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μωυσιάδη ενώ στο 40' ο Ούσιος απέκρουσε δύσκολα σουτ του Λύγκου. Το Κορωπί απείλησε με αντεπιθέσεις σε δύο περιπτώσεις με τον Μαστρογιάννη. Στην πρώτη απέτυχε προ κενού τέρματος να πλασάρει και στην δεύτερη έπιασε σούτ που απέκρουσε ο Κονόμι. Στο β’ ημίχρονο, κεφαλιά του Βιδάλη στο 48' απέκρουσε ο Ούσιος. Ακολούθησαν τα 4 γκολ…
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Χόικας, Γκόντα.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Kωνσταντακόπουλος): Κονόμι, Ηρ. Αλεξίου, Λαλαούνης, Βιδάλης (78’ Μπαράκος), Μωυσιάδης, Αλήμπας, Κοσμάς, Βαγγέλης (75’ Γκόμπλιας), Λύγκος, Γκούμας, Σκούμας (85’ Μασκλαβάνος).
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Καπουράνης, Βατίστας, Στυλ. Αλεξίου, Πάντου (85’ Λυμπερόπουλος), Τογιάλλι, Σεϊτάι (69’ Πετράι), Κάλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Μπανάι (88’ Μπονές).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money