Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 3–1



Οι Νικητές νίκησαν δίκαια στην Ανθούσα τον αδύναμο -αλλά εξαιρετικά φιλότιμο- Φοίβο Βάρης με 3-1, αφού στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1! Έτσι, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, στην κούρσα για τον τίτλο. Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον παρ’ ότι οι Νικητές κυριάρχησαν σε όλη του την διάρκεια και διατήρησαν κατοχή της μπάλλας άνω του 70%.
Ο Φοίβος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 27’ με προσπάθεια και πλασέ του Μπαμπούνη, στην μοναδική -ίσως- οργανωμένη του αντεπίθεση (0-1). Νωρίτερα οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Θανάση Λεμονή και τον Κάτσι.
Στο β’ μέρος οι παίκτες των Νικητών «βρήκαν» γρήγορα την ευστοχία τους και με δύο τέρματα του Θανάση Λεμονή σε διάστημα 10’ λεπτών πραγματοποίησαν την ανατροπή του σκορ. Το 1-1 έγινε στο 48' και το 2-1 στο 57'. Η υπεροχή των Νικητών έφερε ένα ακόμη γκολ στο 72’ με σκόρερ τον Άρη Καρναβία (3-1). Οι Νικητές θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα.
Διαιτητές: Μαραγκού – Ραδίσης, Βλαχόπουλος.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Λαθουράς): Τοντισάκης, Τζούφι, Παπαπέτρου, Θεοχαρίδης, Καρναβίας, Κοσκολός, Σωτηρόπουλος, Κάτσι (78’ Λόης), Κυρλάκης (46’ Κυρλάκης), Θαν. Λεμονής (89’ Ραμούνδος), Μπλέτα.
ΦΟΙΒΟΣ (Tσολάκης): Bαρβαγιάννης, Αγάλου (Βολανάκης), Σιμόνι, Βαμβακούλας, Παρόλας, Τουρπέτας, Δασκαλάκης, Παπανδρέου (Βούρβαχης), Στανέλος, Κυπαρίσσης, Μπαμπούνης (Τσαξιρλής).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money